Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.041
% 3.78
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.041
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

SHIB, ADA ve Bu 17 Altcoin’e Dikkat: İşte Sıcak Gelişmeler!

Kripto para piyasası geçen haftadan bu yana yön beliremeye çalışıyor. Yaklaşan Fed toplantısı öncesinde yaklaşık %10’luk satışlar gerçekleştir. Bu esnada piyasadan son gelişmeleri kaçırmamak gerekiyor. İşte SHIB, ADA, XRP, ETH ve diğer altcoin projelerinden güncel gelişmeler.

SHIB artık maaş ödemelerinde kullanılıyor

  • Coinbase, Ethereum tabanlı (ERC-20 token) Nest Protocol(NEST) için destek ekleyeceğini duyurdu. Duyuru dün akşam borsasının Twitter hesabından geldi.
  • Binance, Binance Loans havuzlarına Apecoin’i (APE) ekleyeceğini duyurdu. Binance Loans, desteklenen kripto paralar çok çeşitli hizmetler ve seçenekler sunar.
  • NOWPayments, işletmelerin Shiba Inu’da (SHIB) çalışanlarının maaşlarını ödemelerini sağlayacak çözümü başlattı. Çözüm, Shiba Inu’nun daha geniş alanda kullanılmasını sağlıyor.
  • Curve Finance, Ethereum katman-2 ağı Optimism’den bir milyon OP token hibesi istiyor. Bir milyon OP token, Optimism’deki Curve havuzlarında likidite sağlayan likidite sağlayıcılarına (LP’ler) teşvikler sağlayacak. Teklif, hibenin Optimism’deki Curve havuzlarına daha fazla likidite çekmeye yardımcı olacağını öneriyor.
  • FOMO Pay, ödemelerin verimliliğini artırmak için Ripple ağını kullanacağını duyurdu. Anlaşma, FOMO Pay’in Ripple’ın İsteğe Bağlı Likidite (ODL) teknolojisinden yararlanarak ve euro ve ABD doları için likiditeye sürekli erişim sağlayarak hazine ödemelerini iyileştirmesini mümkün kılacak.
  • ShibaSwap Ekosisteminin yönetim tokeni olan Bone 50.000’den fazla cüzdana ulaştı. Etherscan.io verileri, BONE cüzdan sayısının 50.105 ile zirve yaptığını gösteriyor.

Ripple dava sürecinde SEC’in uygulamalarına itiraz ediyor

  • ABD Adalet Bakanlığı (DoJ), Titanium Blockchain CEO’su Michael Alan Stollery’nin, kendisi ve firmasının dolandırıcılık planında yatırımcılardan 21 milyon dolar toplamasının ardından güvenlik sahtekarlığından suçlu olduğunu ortaya koydu.
  • Bir baş davada, Ripple, mahkemeden SEC’in talebini reddetmesini istedi. Brad Garlinghouse ve Chris Larsen, SEC’in yaklaşan Daubert yarışmasında beş uzmanının tanımlayıcı bilgilerini mühürleme talebine itiraz ettiler.
  • KLAP DeFi protokolü ekibi tarafından paylaşılan resmi açıklamaya göre, ekibi kendi tokeni KLAP’ı piyasaya sürecek. Yeni token, ana akım DEX platformu ClaimSwap’ta piyasaya çıkıyor. Farming havuzları 25 Temmuz’da açıldı.
  • Dogecoin node’ları Core güncellemesi v.14.6’ya taşınıyor. Whatisdogecoin web sitesine göre, eski 1.14.5 sürümünde hala 1.803 node varken, şu anda en son sürüm v.14.6’da 251 nodeçalışıyor. Toplamda, şu anda ağda 5.674 node var.
  • Huobi, Sologenic’in SOLO tokeninin teklif listesine dahil edildiğini duyurdu. Daha önce, token MEXC veya Gate gibi merkezi platformlarda listeleniyordu, ancak Huobi’deki listeleme, birinci kademe borsada XRPL ekosistem projesi sirkülasyonunun ilk vakası hakkında konuşmaya izin verdi.
  • Charles Hoskinson, “tamamen yalnızca TypeScript kullanılarak oluşturulan ve serileştirilen ilk Türlenmemiş Plutus Çekirdek Programını” paylaştı. Bu yeni kilometre taşı, geliştiricilerin yakın gelecekte TypeScript kullanarak Cardano’da akıllı sözleşmeler yazabilecekleri anlamına gelebilir.

SHIB, DOGE, BTC ve ETH seyahat şirketinin sepetine eklendi

  • Fanzee, TON ekosisteminin en büyük yatırımcıları ve önde gelen Web3 VC fonları tarafından ortaklaşa yürütülen finansman turunu tamamladı. First Stage Labs için 250 milyon dolarlık bir fon olan TONcoin.fund tarafından ortaklaşa yönetildi.
  • Ethereum ağında hem gönderici hem de alıcı olarak aktif olan benzersiz ETH adreslerinin sayısı son zamanlarda yükseldi. Glassnode verilerine göre Ethereum 600.000’den fazla aktif adres kaydetti.
  • 116 yaşındaki İsviçreli seyahat firması Kuoni Business Travel, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) ve Wrapped Bitcoin (WBTC) ile ödeme kabul edeceğini duyurdu.
  • FatMan lakaplı popüler Terra fenomeni, Kwon’u takip etmek için Scott+Scott Avukatlarına katılacağını duyurdu. Coinmuhendisi.com olarak ayrıntıları bu makalede ele aldık.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir