Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.291
% 0.05
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.291
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Gözler Dev Bitcoin Balinasında: BTC Stratejisini Değiştirebilir!

Bitcoin fiyatlarındaki düşüş, Microstrategy için büyük kayıplarla sonuçlanmaya devam ediyor. Şirket, önümüzdeki hafta ikinci çeyrek kazançlarını açıklayacak. Dev Bitcoin balinasının elindeki BTC’ler için nasıl planlar yaptığı bu tarihte ortaya çıkıyor.

Tesla nakit sıkıntısı gerekçesiyle elinde Bitcoin’lerin %75’ini sattı

Coinmuhendisi.com‘dan takip ettiğiniz üzere, Elon Musk’un CEO’su olduğu Tesla, çeyrek raporunda elindeki Bitcoin’lerin %75’ini sattığını açıkladı. Bitcoin fiyatlarındaki düşüş nedeniyle Microstrategy’de kayıplar vermeye devam ediyor. Gelecek hafta, şirket ikinci çeyrek kazançlarını raporlayacak. Buradan şirketin elindeki Bitcoin’ler için ne planlar yaptığını anlayacağız. Uzmanlar bu satışların piyasalara nasıl etki edeceğini yorumluyor.

Microstrategy’in Bitcoin stratejisi ne olacak?

Bir diğer açıdan, Jefferies’ten Brent Thill’in yakın tarihli bir raporuna göre, şirketin iş bilgilerini kötü kullanmasının seçim üzerinde etkisi oldu. Thill, Microstrategy’nin Bitcoin stratejisinde de bir revizyonun olabileceğinden bahsetti. Bu, son aylarda kripto para birimi piyasanda mevcut olan uzun süreli ayı piyasası havası ışığında daha da önemli hale geliyor. Raporda yer alan ayrıntılara göre:

Yönetimin Bitcoin’e yatırım yapmaya devam etme planları hakkında bir güncelleme duymayı bekliyoruz. Olumsuz basın, MicroStrategy’nin daha zorlu bir makroekonomik arka plana karşı iş zekası bölümündeki düşük performansının bir sonucudur.

Notun düşürülmesi aynı zamanda şirketin hisse senedi fiyatını piyasa öncesi işlemlerde de olumsuz etkiledi. Yazılım şirketinin hisseleri piyasa öncesi işlemlerde yüzde 6,50’ye kadar düştü.

Michael Saylor, güçlü Bitcoin inancını sürdürmeye devam ediyor

Bitcoin, Microstrategy’nin yaratıcısı ve CEO’su Michael Saylor tarafından güçlü bir şekilde desteklenmektedir. Halkın en popüler kripto para birimine desteğini sık sık dile getirdi. Saylor kısa süre önce BTC için önemli bir uzun vadeli fiyat artışı öngördü. Daha önce yaptığı röportajlarda, fiyatı sıfıra gitmediği sürece Bitcoin’in bir milyon dolara ulaşacağını tahmin etmişti.

Bu bağlam göz önüne alındığında, Saylor’un şirketinin Bitcoin stratejisinde revizyon bekleniyor. Microstrategy, toplamda 129.918 BTC ile dünyanın en büyük kurumsal Bitcoin sahibidir. Geçtiğimiz birkaç yıl içinde şirket, Bitcoin’i çeşitli aşamalarda ortalama 30.700 dolardan satın almıştı. CoinMarketCap’e göre verilerine göre, BTC şu anda 21.000 doların hemen üzerinde işlem görüyor.

Tahminlere göre, ayı piyasası şirkete geçen ay gerçekleşmemiş kayıplarda 1 milyar doların üzerine mal oldu. Ayrıca Saylor, işinin volatilite planladığını iddia ederek gerilemeye rağmen Bitcoin’e olan güvenini sürdürdü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir