Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.025
% 0.15
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.025
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

SEI Token Fiyatı ve Piyasa Değeri Ne Kadar Olacak?

Sei,Binance,SEI Token,Aevo,Sei Fiyat,Sei piyasa değeri

SEI Token, Binance borsasının yapacağı listelemeden sonra piyasa değeri yarım milyar dolara çıkabilir.Bazı verilere göre fiyatı $0.26 olabilir.

Dünyaca en büyük kripto borsası Binance, layer-1 blok zinciri Sei Network’ün kendi token’ı olan SEI’yi 15 Ağustos tarihinde listeleyeceğini daha öncesinde yaptığı açıklamada belirtmişti.Ve 30 gün sürecek olan farming dönemini başlatmıştı.Merkeziyetsiz bir kripto borsası olan Aevo’nun önceden yayımlanan verilerine göre, şu an itibarıyla yatırımcılar, SEI tokenın listelenmesi sonrasında $0.26 seviyesinden işlem göreceğini öngörüyor.

Aevo, çarşamba günü SEI Token listelemesi sonrası fiyatına dair spekülasyon yapma olanağı sunan ön listeleme vadeli işlemler piyasasına SEI sözleşmelerini ekledi. Bu ürün, bazı borsaların sunduğu IOU vadeli işlemlerine benzer bir yapıya sahiptir.

Aevo’nun kurucu ortağı ve CEO’su Julian Koh, yaptığı açıklamada, “Lansman öncesi vadeli işlemler sayesinde kullanıcılar, hem yükselen hem de düşen piyasalarda işlem yaparak fiyat keşfini geliştirme fırsatı buluyorlar” dedi.


Sei Network Binance Listelemesi Hakkındaki Videomuzu İzlemek İçin Tıklayın

Elde edilen verilere göre, SEI tokeni Binance borsasında dolaşımda olan arzıyla toplam 10 milyarlık arzın %18’ini oluşturacak, yani 1,8 milyar SEI token dolaşımda bulunacak. Bu durumda, $0.26 fiyatla hesaplandığında, SEI’nin piyasa değeri 468 milyon doları aşacak ve bu da onu ilk 100 kripto para birimi arasında konumlandıracak. Günümüz itibarıyla Coinmarketcap verileri, SEI’nin henüz herhangi bir kripto borsasında listelenmediğini gösteriyor.

SEI Token, Binance platformunda faaliyete geçtiğinde, kripto para birimi için ön işlem gören vadeli işlemler endeks fiyatına dayalı olarak işlem görmeye başlayacak. Bu işlemler, fiyatların spot piyasa değeriyle uyumlu kalmasını sağlamak amacıyla yatırımcıların ödemesi gereken fonlama oranlarıyla dengelemeye çalışacak.

Diğer bir ifadeyle, SEI Token gibi ön işlem gören vadeli işlemler, borsa listelemesini takiben sürekli takas (swap) işlemlerine dönüşecek. Fonlama oranları, hem uzun pozisyon hem de kısa pozisyon sahipleri tarafından belirli aralıklarla ödenen miktarları ifade eder. Uzun pozisyon sahipleri, sürekli takas spot fiyatının primli olduğu dönemlerde kısa pozisyon sahiplerine ödeme yaparlar. Aynı şekilde, kısa pozisyon sahipleri, sürekli takas spot fiyatının altında olduğu dönemlerde uzun pozisyon sahiplerine ödeme yaparlar. Bu mekanizma, piyasa dengesini korumayı amaçlayan bir yöntem olarak kullanılır.


İlginizi Çekebilir: Binance, Yeni Sei Launchpool Projesini Duyurdu!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir