Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.992
% 1.89
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.992
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

SEI Airdrop Duyurusu Geldi! SEI Airdrop Nasıl Claim Edilir?

SEI Airdrop Duyurusu Geldi! SEI Airdrop Nasıl Claim Edilir?

Binance dahil bir çok popüler borsada listelenen SEI token’den beklenen airdrop açıklaması geldi! İşte detaylar:

Uzun bir zamandır yatırımcıların ve airdrop severlerin yakından takip ettiği SEI projesi, merakla beklenen airdrop duyurusunu gerçekleştirdi. Yapılan duyuruda, SEI airdrop kazandıran kriterlerden net olarak bahsedilmede; Atlantic 2 testneti ve SEI Ambassador Programında yer alan kullanıcıların airdrop almaya hak kazandığı tahmin ediliyor.

Airdrop claim sayfası kullanıma açıldı, fakat herhangi bir claim tuşu olmaması kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı. Gelen tepkiler sonrasında platform, X (Twitter) üzerinden bir açıklama yayınladı.

Yapılan açıklama şu şekilde: “Bu, web2 deneyimlerini yıldırım hızıyla web3 uygulamalarına dönüştüren uzun bir yolculuğun başlangıcına işaret ediyor. Atlantik ve Airdrop ödülleri, SEI Ekosistemi hazırlanırken ilk ısınma döneminin ardından talep edilebilir olacaktır. SEI Vakfı, SEI’nin altyapısı kullanılarak oluşturulan heyecan verici yeni uygulamaları görmeyi dört gözle beklemektedir.”

ilginizi Çekebilir : Binance Borsasında Listelenen CyberConnect Nedir?

SEI Airdrop Nasıl Claim Edilir?

Öncesinde de bahsettiğimiz gibi SEI ekibi tarafından aktarılan net bir bilgi yok. Fakat ortaya atılan birkaç iddia mevcut. Bunlardan ilki ve en kuvvetli olanı ise airdrop dağıtımının mainnet lansmanı sonrasında yapılacağıdır.

Ortaya atılan bu iddiaya göre SEI, Pacific-1 adını verdiği mainnet betası ile ilk paylaşılan ve topluluğun airdrop claim etmek için kullanılacağını düşündüğü web sitesi üzerinden köprü ve stake işlemleri yapanlara beta sonrası lansmanda airdrop verecektir.

Tabii ki, bu iddiaların hiçbir kesinliği bulunmamaktadır. Platformdan konu ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

SEI Airdrop Duyurusu Geldi! SEI Airdrop Nasıl Claim Edilir?” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir