Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.954
% 4.25
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.954
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

SEC’in Eski Yetkilisinden Kim Kardashian Açıklaması

SEC’in eski yetkilisi Lisa Braganca, Kim Kardashian’a verilen cezanın SEC için bir hediye olduğunu söyledi.

Braganca, Kardashian’ın aldığı cezanın etkilerini analiz etmek için First Mover programına katıldı.

Kim Kardashian’ın Aldığı Ceza Bir Hediye

Braganca, realite şovu ile tanınan Kim Kardashian’ın EMAX’ı tanıttığı için ceza almasının SEC için bir hediye olduğunu dile getirdi.

Braganca konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“SEC her zaman halka mesaj iletmenin bir yolunu arıyor. Kim Kardashian’ı takip eden bir kişi onun böyle bir hata yaptığını fark ettiğinde….Bu SEC için çocuk oyuncağı”

Bu haftanın başında “Keeping Up With the Kardashians” yıldızı Kim Kardasshian!a 1,26 milyon dolar ceza kesildi. Düzenleyici, Kardashian’ın ürünün tanıtımını yaparken 250.000 dolar aldığını açıklamadığını ifade etti.

Kardashian suçunu kabul etmese de, anlaşmaya varmayı kabul etti ve üç yıl boyunca kripto varlıkları desteklemeyeceğini açıkladı.

Braganca devam etti:

“Başkan Gary Gensler, yalnızca ücretli bir reklamın değil, aynı zamanda birisinin ödemesi veya ödenmesi beklenen miktarın açıklanmasını gerektiren bir yasa olduğunu söyleme konusunda kesinlikle haklı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir