Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.994
% 2.58
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.994
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

SEC Yetkilisinden Uyarı: “Rezerv Kanıtlarına Dikkat Edin”

SEC

SEC’in baş muhasebeci vekili Paul Munter, yatırımcıların rezerv kanıtı sunan bir şirkete çok fazla güvenmemeleri gerektiğini söyledi.

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan üst düzey bir yetkili, yatırımcıları bir kripto şirketinin “rezerv kanıtına” güvenme konusunda “çok dikkatli” olmaları konusunda uyardı.

SEC’in baş muhasebeci vekili Paul Munter 22 Aralık’ta The Wall Street Journal’a verdiği röportajda “Yatırımcıları kripto şirketleri tarafından ortaya atılan bazı iddialara karşı çok dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz” dedi.

Kripto borsası FTX’in çöküşünden bu yana bir dizi kripto firması, kendi borsalarının mali sağlamlığına ilişkin endişeleri gidermek amacıyla “rezerv kanıtı” sunmaya başladı.

Ancak Munter, bu kanıtların, şirketin iyi bir mali konumda olduğunun göstergesi olmadığını söyledi.

“Yatırımcılar, bir şirketin sadece bir denetim firmasından rezerv kanıtı aldığını söylemesine çok fazla güvenmemelidir.”

SEC Yetkilisine Göre Rezerv Kanıtı Güvenilir Değil

Munter ayrıca bu rezerv kanıt raporlarının, paydaşların şirketin yükümlülüklerini karşılayacak yeterli varlığa sahip olup olmadığını belirlemeleri için yeterli bilgiyi “içermediğini” de sözlerine ekledi.

Munter ayrıca kısa süre önce 12 Aralık’ta Washington’da düzenlenen Uluslararası Sertifikalı Profesyonel Muhasebeciler Birliği Konferansı’nda konuştu ve burada kripto firmalarının sürekli gelişen yapısına ilişkin hayal kırıklığını dile getirdiği bildirildi.

Munter WSJ’ye yaptığı açıklamada, SEC’in “sorunlu” gerçekleri ortaya çıkarması halinde, konuyu daha fazla inceleme için icra bölümüne havale edebileceğini belirtti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

SEC Yetkilisinden Uyarı: “Rezerv Kanıtlarına Dikkat Edin”” te bir düşünce

  1. Pingback: SEC, Ripple Davasında Hinman Belgelerini Gizli Tutmaya Çalışıyor | Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir