Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.625
% 2.30
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.625
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

SEC, Hashdex Bitcoin ETF Başvurusu İçin Özel Görüşme Gerçekleştirdi!

Hashdex, Bitcoin ETF, SEC

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) dair öncekilerden farklı bir taktik izliyor. SEC tarafından yapılan açıklamaya göre, Hashdex temsilcileri, 26 Aralık’ta Hashdex Bitcoin ETF’nin borsada işlem görmesi konusunu görüşmek üzere SEC ile özel bir toplantı gerçekleştirdi.

Dikkatinizi Çekebilir: Binance Launchpool’a Çıkan NFPromt Listelendi!

Geçtiğimiz hafta yapılan diğer görüşmelerde Kurumsal Finans Dairesi ve Ticaret Piyasaları Dairesi temsilcileri yer alırken, Hashdex görüşmesinde dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı. SEC Başkanlık Ofisi’ne bağlı olarak görev yapan Samantha Ostrom, Hashdex temsilcileri ile bir araya geldi. Ostrom, politik danışmanlık konusundaki uzmanlığıyla dikkat çeken bir isimdir.

Hashdex’in yanı sıra, görüşmeye katılan diğer temsilciler arasında Tidal Financial Group, K&L Gates ve Wilson Sonsini Goodrich & Rosati bulunmaktadır. Bu toplantıda, Bitcoin ETF’si kurma sürecindeki ihraççılar, SEC’nin güncellenmiş talepleri doğrultusunda başvurularını gözden geçirmeye çalıştı.

Bu özel görüşme, genel eğilimin ötesinde, SEC’nin Bitcoin ETF başvurularına yaklaşımında bir değişiklik sinyali veriyor. Özellikle, kurumsal finans ve ticaret alanındaki önceki temsilcilerin yerine SEC Başkanlık Ofisi’nin katılımı dikkat çekicidir.

Ayrıca, sektördeki diğer önemli bir gelişme, Grayscale Investments’ın S-3 başvurusunda Barry Silbert’ın yönetim kurulu başkanlığından istifasının ardından yapılan değişiklik. Bu, Bitcoin ETF’leri konusundaki taleplerin yıl sonuna doğru hız kazandığını gösteriyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir