Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.985
% 2.23
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.985
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance Launchpool’a Çıkan NFPromt Listelendi!

Binance, Kripto, NFPromp, NFP,

Binance, Web3 geliştiricilerine yönelik yapay zeka odaklı bir platform olan NFPrompt’u (NFP) yeni Launchpool projesi olarak listeledi. 27 Aralık’ta gerçekleşen açılışta, NFP/BTC, NFP/USDT, NFP/BNB, NFP/FDUSD, NFP/TUSD ve NFP/TRY işlem çiftleri “tohum etiketi” ile piyasaya sürüldü.

Dikkatinizi Çekebilir: Güney Kore 2024’te Kripto Varlıklarını Açıklama Zorunluluğunu Getiriyor!

Verilere göre, 0,02 dolar seviyelerinden başlayan altcoin, açılışını %9.300’lük bir yükselişle 1,88 dolardan gerçekleştirdi. Ancak daha sonra bir miktar geri çekilen NFP, şu anda 1,18 dolardan işlem görüyor.

NFP kazanmak isteyen kullanıcılar, BNB, TUSD veya FDUSD stake etmek zorundaydı. Ancak NFP’in bir ön satışı olmadığı için net piyasa fiyatı henüz bilinmiyor. NFP, Binance’in yanı sıra Coinone, MEXC ve Bitget gibi diğer borsalarda da listelendi.

Binance, Launchpool kapsamında toplam 1 milyar NFP’nin 110 milyonluk bir kısmını ödül olarak dağıttı. Bu yeni projenin kripto dünyasındaki geleceği merakla bekleniyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir