Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.935
% 1.92
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.935
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

SEC, Ethereum’un Statüsü Hakkında Sessizliğini Koruyor

SEC, Ethereum’un statüsü konusu hakkında sessizliğini koruyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), XRP topluluğundan gelen Ethereum konusundaki eleştiriler karşısında sessizliğini korumaya devam ediyor. SEC üyesi ve crypto mum lakaplı Hester Peirce, bir Twitter kullanıcısının Ethereum’un bir menkul kıymet olup olmadığı şeklindeki sorusuna yanıt vermedi. Pierce onun yerine, kripto para birimleri için “mantıklı ve net” bir düzenleyici çerçeve oluşturmaya istekli olduğunu, ancak belirli dijital varlıklara odaklanmayacağını söyledi.

Bilindiği gibi Pierce, sadık bir kripto varlık destekçesi. Bu nedenle, soruya cevap vermemesinin nedeni SEC üyelerinin devam eden dava ve yaptırım eylemleri konusunda konuşmalarının yasak olması gibi görünüyor.

Daha önce aktardığımız üzere SEC Başkanı Gensler, benzer soruları defalarca yanıtsız bırakmıştı. Gensler da Pierce’a benzer şekilde tarafsızlık için ayrı kripto para birimleri hakkında konuşmayacağını söylemişti.

Blokzinciri devi Ripple’ın SEC ile savaşı ise devam ediyor. CEO Brad Garlinghouse geçen ay, SEC’nin sağladığı “serbest geçiş” üstünlüğü sebebiyle Ethereum’un Ripple’ı piyasa değeri açısından geride bıraktığını öne sürdü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir