Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.834
% 1.42
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.834
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

SEC’e Bitcoin Başvuruları Rekor Seviyede!

SEC Twitter Hack: Bitcoin ETF ve Güvenlik Soruşturması

Geçtiğimiz ay, şirketler Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC)‘ne rekor miktarda “bitcoin” içeren belgelerle başvuruda bulundu. Kasım ayında 1.074 dosya, bir önceki yıla göre %35,1 artarak SEC’e iletilirken, Ekim ayına göre %32,6‘lık bir artış kaydedildi.

Bu artış, genellikle kripto ile ilgili şirketlerin üç aylık kazanç raporlarını dosyaladıkları Kasım ayına denk gelmesiyle ilgili olabilir, ancak analistler bu trendin kripto paranın genel kabulünü yansıttığını ve birçok firmanın ETF’lere ilgi gösterdiğini vurguluyor.

Dikkatinizi Çekebilir: Bitcoin Yükselişi İle Bir Çok Şirketi Geride Bıraktı!

Kripto Piyasasındaki Genel İlgide Artış ve ETF Furyası

Bitcoin ile ilgili başvuruların artması, kripto paranın benimsenmesinde ve tanınmasında bir artışı gösterirken, aynı zamanda sektördeki çeşitli firmaların ETF furyasına ilgi duyduğunu da gösteriyor. Sektör düzenleyicisinin ilk spot Bitcoin ETF’sini onaylayabileceği spekülasyonlarıyla birlikte, “bitcoin” kelimesinin SEC başvurularındaki sıklığı, genel kripto pazarındaki coşkuyu yansıtıyor.

Frank Chaparro, Grayscale Bitcoin Trust’tan gelen neredeyse 40 başvurunun çoğunun, olası bir GBTC dönüşümü öncesinde Grayscale yöneticileri tarafından yapılan kamuoyu açıklamalarına bağlı olduğunu belirtti. Bu durum, piyasadaki önde gelen oyuncuların etkileşimleri ve ilgili açıklamalarının, yatırımcıların ve şirketlerin SEC’e başvurularını artırmada önemli bir rol oynadığını gösteriyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir