Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.223
% 0.37
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.223
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Dogecoin Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi

Dogecoin Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi

Dogecoin tarafında grafik oluşumu, piyasadaki trendleri, işlem hacmini ve olası gelecek hamleleri değerlendiriyoruz.

Doge, uzun bir düşüşün ardından tekrar yükseliş trendine girmeye başladı. Şu an için önemli bir direnç seviyesi olan 0.1069’a ulaşmış durumda. Bu seviye, Doge için oldukça kritik bir direnç noktasıdır. Eğer bu seviyenin üzerinde bir kapanış gerçekleşirse, 0.142 seviyesine kadar yükseliş ivmesi kazanabilir. Bu noktaya kadar olan yükseliş trendinin devam etme olasılığı bulunmaktadır.

Dogecoin, 2013 yılında bir şaka olarak başladı ama kısa sürede kripto dünyasının sevilen bir parçası haline geldi. Shiba Inu köpeğinin sempatik logosuyla ve eğlenceli topluluğuyla öne çıktı. Başlangıçta birçok kişi için şaşırtıcı olsa da, Dogecoin popülerlik kazandı ve birçok insanın ilgisini çekti. Düşük işlem ücretleri ve hızlı transferleriyle öne çıkan Dogecoin, kripto para dünyasında benzersiz bir yere sahip. Topluluk odaklı yapısı ve eğlenceli doğasıyla diğer kripto para birimlerinden ayrılıyor. Elon Musk gibi ünlülerin desteklemesi de Dogecoin’in popülaritesini artırdı.

DOGE tarafında MACD göstergesi
DOGE tarafında MACD göstergesi

DOGE tarafında RSI göstergesi aşırı satış bölgesinde bulunuyor. Şu an için işlem yapmak için kritik bir noktadayız çünkü bazen yatırımcılar bu bölgelerden satış emri verse de, piyasa yapıcılar yükselişi sürdürmeye devam edebiliyorlar. Bu durumda, grafikte bir miktar düzelme beklemek daha doğru bir hareket olabilir.

DOGE tarafında RSI göstergesi
DOGE tarafında RSI göstergesi

Stoch RSI tarafında da benzer bir durum söz konusu; gösterge aşırı genişlemiş durumda ve bir düzeltme olasılığı bulunuyor. Bu durum, DOGE’nin mevcut fiyat bandında bir süre daha hareketsiz kalabileceğini ve göstergelerin dengelenmesine yol açabileceğini işaret ediyor. Bunun ardından tekrar bir yükseliş hareketinin devam edebileceği öngörülebilir.

DOGE tarafında Stoch RSI göstergesi
DOGE tarafında Stoch RSI göstergesi

DOGE Piyasa Verileri

– Piyasa Değeri: 13.30% artışla $14.26 milyar (#9)

– Hacim (24 saat): 124.36% artışla $2.27 milyar (#7)

– Hacim/Piyasa Değeri (24 saat): %15.10

– Dolaşımdaki Arz: 142.12 milyar DOGE

– Toplam Arz: 142.12 milyar DOGE

– Tam Piyasa Değeri: $14.25 milyar

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir