Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.916
% 1.19
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.916
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

SBF Davasında Yeni Gelişmeler!

Sam Bankman-Fried SBF

ABD Adalet Bakanlığı, kripto borsası FTX’in kurucusu olarak bilinen Sam Bankman-Fried’ı (SBF) çevreleyen yasal süreçte yeni bir gelişmeyle karşımıza çıkıyor. Bakanlık, SBF’nin belirli yatırımlarının, özellikle de Yapay Zeka girişimi Anthropic’e yaptığı yatırımın mevcut değeriyle ilgili kanıtların dışlanmasını talep ediyor.

Dikkatinizi Çekebilir: Savaşlar Kripto Paraları Nasıl Etkiler!

Söz konusu talep, SBF’a Anthropic’e yaptığı yatırımın mevcut değeriyle ilgili kanıt veya argüman sunma yeteneğini kısıtlamayı amaçlıyor. Adalet Bakanlığı’nın suçlamaları, SBF’nin FTX müşterilerinden çaldığı iddia edilen fonlar etrafında dönüyor ve bu durum, hükümetin açtığı davanın temelini oluşturuyor.

Anthropic, Amazon.com Inc ve Google gibi büyük yatırımcılardan ek sermaye toplama planları açıklayarak dikkat çekmişti. Buna ek olarak, Anthropic hisselerinin değeri, SBF’nin başlangıçtaki yatırımını önemli ölçüde etkileyebilecek bir seviyeye ulaşmış olabilir.

Haberlere Hızlı Bir Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Edebilirsiniz.

Adalet Bakanlığı’nın argümanının merkezinde, SBF’nin yatırımlarının, özellikle Anthropic’teki hissesinin mevcut değerine ilişkin kanıtların, suçlamalarla ilgisiz olduğu iddiası yer alıyor. Hükümet, yatırımların değerinin artmasının, SBF’nin suçlamalardan aklanmasına katkı sağlamayacağını savunuyor.

Bu talep, hükümetin emsal kararlara atıfta bulunarak, suçlamaların odaklandığı yanlış uygulama ve dolandırma niyetinin asıl önemli faktör olduğunu vurgulamasını içeriyor. Adalet Bakanlığı, bu tür kanıtların jüriyi yanlış yönlendirebileceğini ve gereksiz kafa karışıklığına neden olabileceğini öne sürüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir