Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.021
% 2.07
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.021
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Satoshi Nakamoto Hesabı Sahte Çıktı! İşte Hesabın Gerçek Sahibi!

Sahte Satoshi Nakamoto !

X üzerinde Satoshi kullanıcı adının sahibi, kimliğini açıkladı ve Elon Musk‘tan hesabın yönetimini geri almak için yardım istedi.

Sosyal medya platformu X‘teki @satoshi adlı hesabın arkasındaki kişi, kişisel kimliğini açığa çıkararak bir sürpriz yaptı.

X platformunda bir gönderi paylaşan hesap, önceki sahibi ile yaptığı satın alma anlaşması sonrasında, hesabın 2018‘den beri Craig Wright‘ın kontrolünde olduğunu duyurdu.

Craig Wright, Bitcoin’in kurucusu Satoshi Nakamoto olduğunu iddia eden ancak bu konuda somut bir kanıt sunamamış bir kişi. Wright, mevcut Bitcoin’in orijinalinden sapmış olduğunu öne sürüyor ve bu sebeple orijinal Bitcoin’e sadık olduğunu iddia ettiği Bitcoin SV altcoinini oluşturdu.

Hesap sahibi tarafından yapılan paylaşımda, @satoshi kullanıcı adının 1 Ocak tarihinde Craig Wright‘tan çalındığı belirtildi. Açıklamaya göre, hesabı çalan kişi kullanıcı adını sürekli olarak başka kişilere satıyor ve ardından hesap yönetimini tekrar ele geçiriyor.

Sahte Satoshi hesabı, hackerların X platformu üzerinde herhangi bir hesabı ele geçirmelerini mümkün kılan bir açıklığı bulduklarını öne sürdü. Hatta bu yöntemle, sahte Bitcoin Spot ETF onayının paylaşıldığı SEC resmi hesabının da hackerlar tarafından ele geçirildiğini iddia etti.

Hugh aslında Satoshi hesabının tam kontrolünü alamadığını belirtirken, bu konuda Elon Musk’tan yardım talep etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir