Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.584
% 1.19
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.584
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

“Sarsıcı Dalga Olabilir” Uzmanlar, Bitcoin İçin Sıradakini Verdi!

Bitcoin ve altcoin piyasası, hafta sonu rallinin ardından bir kez daha başladıkları yere geri döndüler. İlk 10 kripto paranın çoğunluğu kırmızı renkte işlem gördüğünden, altcoin’ler de BTC’nin hareketlerini takip ediyor. Uzmanlar, sarsıcı bir dalganın yakın olabileceğini söylüyor.

Bitcoin düşmeye devam edecek mi?

Uzmanlardan biri, 5 milyar dolarlık kripto varlık yönetimi şirketi CoinShares’in baş strateji sorumlusu Meltem Demirör. 11 Temmuz’da CNBC’den Squawk Box röportajında Demirör, “bir süre olduğumuz yerde kalacağız” dedi. Demirörs, diğer olumsuz ana değişkenler karşısında yukarı yönlü katalizörlerin olmaması nedeniyle birçok piyasanın zorlukla karşılaşacağını tahmin ediyor. Kendisinin ifadeleriyle:

Yakın vadede yukarı yönlü katalizör yok. Bitcoin’i henüz bir durgunlukta görmedik. Muhtemelen, bir resesyonda mıyız? Bilmiyoruz…

Credible, geri çekilmeye rağmen patlayıcı bir Bitcoin rallisinin yaklaştığını söylüyor

Yakından izlenen kripto analisti Credible, BTC’nin son düzeltmesi sona erdikten sonra ralli bekliyor. Analist, Bitcoin’in (BTC) patlayıcı bir ralli yapmasını beklediğini söylüyor. 336.500 Twitter takipçili analist, Bitcoin’in 30.000 doların üzerindeki hedefine büyük bir ralli başlatmadan önce 22.000 dolardan 19.000 dolara geri çekileceğini söyledi. Credible, 11 Temmuz’da Twitter’dan paylaştığı grafiği yorumluyor:

Kırmızıdan bir ret bekliyordum ve aşağı bir hareket arıyordum.

Analist, Elliott Wave teorisini takip ediyor

Credible, dalgalar halinde tezahür etme eğiliminde olan kalabalık psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etmeye çalışan teknik bir analiz yaklaşımı olan Elliott Wave teorisini takip ediyor. Bitcoin şu anda 20.000 doların altında işlem görüyor. Credible, lider kripto için aşağı yönlü hedefine ulaşmaya yakın olduğunu söylüyor.

Yakın tarihli bir videoda, kripto analisti, Bitcoin’in daha yüksek bir düşük kurulum yapmasını sağladığı için BTC için yaklaşık 19.000 dolara geri çekilmenin sağlıklı olduğunu söyledi:

Bu kadar derin bir geri çekilme kabul edilebilir. Yükseliş ihtimalini sağlam tutan derin bir geri çekilme. Ve bu derinliğe geri döndükten ve daha yüksek bir dip (HL) bulduktan sonra, bu yükseklerin üzerine çıkıp 22.000 doları kırmayı başarırsanız, muhtemelen yükseliş gelecek… Bu düzeltme ikinci dalgaydı. Şimdi yukarı doğru daha güçlü bir dalga görüyoruz. Bu durumda, muhtemelen kırmızı bölgenin üstünden geçeceğiz.

Credible’ın grafiğine dayanarak, analist Bitcoin’in yakın vadede 32.000 dolara kadar tırmanmasını bekliyor. Bu da BTC’nin mevcut fiyatından %61’in üzerinde bir yükselme potansiyeli anlamına geliyor.

Bitcoin ne zaman geri dönüş yapacak?

Rockefeller International’ın Genel Müdürü ve Başkanı Ruchir Sharma, Bitcoin bu soruya iyimser cevap veren analistlerden. Bitcoin yanlısı Sharma, BTC fiyatının Amazon’u anımsatan bir şekilde hareket edebileceğini iddia etti. Ünlü yatırımcı, kripto piyasasının daha önce %90’lık bir düşüş yaşayan Amazon gibi yükseleceğini söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir