Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.050
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.050
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Samsung’tan Blockchain Destekli Güvenlik Sistemi

Samsung, akıllı cihazları için özel blockchain tarzı bir güvenlik sistemi geliştirdiğini duyurdu.

Güven ve güvenliğe dayanan uygulamalar, potansiyel uygulamaları genişlemeye devam ettikçe blockchain teknolojisini kullanmaya başlayanlar arasında yer alıyor. Samsung da güvenlik önlemlerini artıran yeni sisteminde blockchain teknolojisini kullandı.

Samsung, Yeni Güvenlik Sisteminde Blockchain Teknolojisi Kullanacak

Güney Koreli elektronik ve yazılım devi Samsung, akıllı cihazları için Knox Matrix adı verilen yeni güvenlik sistemi geliştiriyor.

Samsung, yeni güvenlik sisteminin, TV veya akıllı klima gibi başka bir akıllı cihaza bağlı bir telefonun kullanılmasının, bu öğeleri herhangi bir tehdide karşı daha dayanıklı hale getireceğini iddia ediyor.

Knox Matrix sistemi, evdeki tüm oturum açma prosedürlerini basitleştirecek. Bunun nedeni, oturum açma durumunun, ağa katılmak için ev içindeki buna ihtiyaç duyan cihazlara otomatik olarak aktarılması. Aynı zamanda, ağa bağlı diğer cihazlar tarafından kritik bilgilere erişilmesini önleyecek.

Sistemin çıkış tarihi veya teknik özellikleri hakkında herhangi bir bilgi açıklamayan Samsung, şunları söyledi:

“Samsung cihazlarınız Android, Tizen veya başka bir işletim sistemine dayalı olsun, Samsung Knox Matrix, birleşik bir güvenlik SDK’sı (yazılım geliştirme kiti) sağlayabilecektir.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir