Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.895
% 2.50
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.895
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Sam Bankman-Fried, 250 Milyon Dolarlık Kefaletle Serbest Bırakıldı

Sam Bankman-Fried

Eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’în, New York’ta çıkarıldığı mahkemede hakim tarafından 250 milyon dolarlık kefaret ödenmesi şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi.

FTX çöküşünün ardından Bahamalar’da tutuklanan SBF’nin, geçtiğimiz Çarşamba günü ABD’ye iadesine karar verilmişti. İade kararının onaylanmasından sonra ABD’ye getirilen SBF mahkemeye çıkartılana kadar ünlü Fox Hill hapishanesinde tutuldu.

Dün (Perşembe) günü ise ABD New York Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi’nde SBF hakkında, kara para aklama, dolandırıcılık ve seçim kampanyası ihlalleri suçlamasıyla duruşma başladı.

Dava Hakimi Sam’in kefaret ödemesi şartıyla serbest kalmasına hükmetti. Ayrıca mahkeme kefaret bedelini Sam’in ailesinin Palo Alto, Kaliforniya’daki evi ve içindeki sermaye ile güvence altına aldı.

Sam Bankman-Fried Şartlı Tahliye Edildi

Hakim her ne kadar kefaret şartıyla serbest kalmasına karar verdiyse de SBF serbest kalmak için belirli şartlara uymak zorunda. Bu şartlara göre Sam 1.000 dolardan fazla bir finansal işlem yapamayacak, egzersiz dışında evden çıkamayacak ve hiçbir kredi hesabı açamayacak. Pasaportuna el konulan Sam’e takip cihazı takılacak.

Ayrıca eski CEO’nun serbest kalması için ailesinin kefaret bedeli olarak 13 Ocak tarihine kadar evlerini ipotek ettirmeleri gerekiyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir