Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.013
% 3.14
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.013
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Peter Thiel Destekli Kripto Borsası Bullish SPAC Anlaşmasını İptal Etti

Bullish

Kripto borsası Bullish, halka açılmak için planladığı anlaşmayı iptal etti.

Bullish Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Brendan Blumer, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na atıfta bulunarak yaptığı açıklamada konu ile ilgili şunları söyledi

“Halka açık bir şirket olma arayışımız beklenenden daha uzun sürüyor, ancak SEC’in yeni dijital varlık çerçeveleri oluşturma ve sektöre özgü açıklama ve muhasebe karmaşıklıklarını netleştirme konusundaki devam eden çalışmalarına saygı duyuyoruz”

Borsa, Far Peak Acquisition (FPAC) ile birleşerek halka açılmayı planladığı SPAC anlaşmasını iptal etti. İki firmanın Temmuz 2021’deki orijinal birleşme anlaşmasında yapılan en son değişiklik, 2022 sonuna kadar tamamlanamaması halinde anlaşmayı feshetme hakkına izin veriyordu.

Bullish’in yatırımcıları arasında Peter Thiel ve hedge fon devleri Alan Howard ve Louis Bacon da bulunuyor.
Bu, eskiden çok sıcak olan SPAC arenasında uzun süredir iptal edilen birleşmelerin sonuncusu. Bu ayın başlarında stablecoin ihraççısı Circle, Concord Acquisition ile birleşme anlaşmasını feshetti.

Bullish platformu, en son yatırımcı güncellemesine göre, bu yılın Haziran ayında ortalama günlük hacimde 857 milyon dolar işlem gerçekleştirdi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir