Kriptolar:
29773
Bitcoin:
$70.327
% 5.24
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.66
Piyasa Değeri:
$2.55 T
% 6.38
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 70.327
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.55 T

RWA Inc. ve MANTRA Stratejik Bir İttifak Kuruyor

Mantra RWA

RWA Inc. uçtan uca tokenizasyon protokolü ile MANTRA’nın genişleyen RWA ekosistemi arasında köprü kurmak için MANTRA ile ortaklık kurdu. Bu ortaklıkla, iki ünlü tokenizasyon girişimi ortak bir hedef doğrultusunda birlikte çalışacak: likidite artışı ve zincirleme RWA‘lar. Her iki grubun da kurallara uymayı vurgulaması, onları kripto destekçileri olarak daha güçlü kılıyor ve ileride sektörü yönetecek yasaların belirlenmesinde onlara avantaj sağlıyor.

MANTRA Chain’in dApp’leri ve kullanıcıları RWA Inc.’in finansal ekosistemine entegre edilebilirse gerçek dünya varlıklarının blok zincirine aktarılması daha kolay hale gelecektir.

Geliştiricilerin ve kurumların dinamik RWA tokenleştirme alanına kolay girebilmesi için MANTRA, güvenlik bilincine sahip bir Katman 1 blok zinciri yaptı. Ağ Oluşturma ve Mutabakat için CometBFT, uyumluluk prosedürleri, IBC protokolü aracılığıyla birlikte çalışabilirlik ve gelişmiş modüller, MANTRA’yı modern, yasal olarak uyumlu yenilikler için mükemmel bir platform haline getiren özelliklerden bazıları oldu.

Mantra’yı ender bir platform yapan asıl şey yasal gereklilikler doğrultusunda tokenleştirmeyi destekleme yeteneğidir. İşlemler için son derece hızlı olması ve büyük kullanıcı tabanlarını idare edebilmesi nedeniyle tokenize varlıklar için tercih edilen platformdur. Başta merkezi olmayan borsalar (DEX’ler) olmak üzere pek çok platform, hizmetlerini geliştirmek için MANTRA’nın sağlam altyapısını kullanmaktadır.

RWA Inc. yenilikçi yatırım ve tokenleştirme platformu aracılığıyla finansal katılımı teşvik etmeyi ve fiziksel varlıklara erişimi demokratik hale getirmeyi amaçlayan merkezi olmayan bir finansal ekosistem tasarlama sürecinde. Fiziksel varlıkların sofistike tokenizasyonunu sunan güvenilir ve düzenlenmiş bir platform, hem yatırımcılar hem de tüccarlar tarafından oldukça değer görüyor. Büyük ölçekli yatırımcılar, EUA’da bir dizi lisansla tam olarak düzenlenmiş bir operatör olduğu için portföyleri ve diğer varlıkları RWA Inc. ile güvenle menkul kıymetleştirebilirler. Mantra Chain ve RWA Inc. teknik birleşimi gerçek dünya varlıklarının güvenli ve anlamlı ölçeklenebilirliği için yeni bir standart belirledi.

RWA Inc. Nedir?

RWA Inc. gelişmiş bir tokenizasyon ekosistemidir. Mevzuata uygunluğu nedeniyle rakiplerinden ayrılır. RWA kullanıcıları, ağın yenilikçi iş modeli sayesinde daha fazla esneklik, şeffaflık ve fırsattan yararlanır.

MANTRA Nedir?

MANTRA, gerçek dünyadaki düzenleyici gerekliliklere bağlı kalabilen ve bunları uygulayabilen, güvenlik öncelikli bir RWA Katman 1 Blok Zinciridir. İzinsiz bir zincir olarak MANTRA, gelişmiş teknoloji modülleri, uyum mekanizmaları ve zincirler arası birlikte çalışabilirlik sunarak geliştiricilerin ve kurumların gelişen RWA tokenleştirme alanına sorunsuz bir şekilde katılmalarını sağlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir