Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.552
% 1.64
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.552
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

RippleX , XRP AMM Havuzlarında Tekniksel Bir Hata Olduğunu Dile Getirdi !

RippleX, son zamanlarda XRP Ledger üzerindeki otomatik piyasa yapıcı (AMM) havuzlarını etkileyen teknik sorunlarla ilgili bir güncelleme yapmıştır. Bu süregelen teknik sorunlar, işlemleri ve havuzları etkileyerek, RippleX kullanıcılarının dikkatini çekmiştir.

X sosyal platformunda yapılan bir duyuruya göre, RippleX‘in teknik ekibi XRP Ledger‘daki sınırlı sayıdaki AMM havuzunda bir tutarsızlık tespit etmiş ve bu durumun işlemlerin yanlış işlenmesine neden olduğunu belirtmiştir. Bu durum, RippleX yönetiminin kullanıcılarına bu havuzlara artık fon yatırmamaları yönünde tavsiyede bulunmasına neden olmuştur.

RippleX , XRP AMM Havuzlarında Tekniksel Bir Hata Olduğunu Dile Getirdi !

AMM havuzları, geleneksel emir defterlerine ihtiyaç duymadan işlem yapmayı sağlamak için merkezi olmayan borsalarda (DEX’lerde) kullanılan likidite havuzlarıdır. Bu havuzlarda likidite sağlayıcı (LP) jetonları bulunanların, sorun çözülünceye kadar bu jetonları geri alması önerilmektedir.

RippleX’in teknik ekibi, bu sorunun çözümüne odaklanmış durumdadır ve topluluk üyeleriyle işbirliği yaparak sorunu giderme sürecinde şeffaflık sağlamaktadır. Şirket, topluluğun güncellemeleri takip etmesini ve resmi iletişim kanallarını kullanmasını önermektedir.

AMM özelliğinin XRP Ledger’a tanıtılması, 1.000’den fazla likidite havuzunun oluşturulmasına ve bu havuzlarda bulunan varlık çeşitliliğinin önemli ölçüde genişlemesine yol açmıştır. Örneğin, “rUCLr….ABx6D” AMM hesabıyla XRP/XCASH çiftini içeren bir havuz, 273.184.692,307334 LP jetonuna sahiptir. Bu gelişmeler, XRP Ledger ekosisteminin büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunmuştur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir