Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.410
% 1.92
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.410
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Ripple’ın Kurucu Ortağından Hoskinson’a Övgü

Ripple’ın kurucu ortağı Chris Larsen, Cardano’nun (ADA) çalışma sistemini ele alarak Charles Hoskinson’a teşekkür etti.

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, SEC ve Ripple davası hakkında bir görüş paylaştıktan sonra Ripple (XRP) topluluğuyla anlaşmazlık yaşıyor. Topluluk Hoskinson karşısında olsa da Ripple kurucu ortağı zıt görüşler paylaşıyor.

Ripple Kurucu Ortağı, Cardano ile İlgili Görüşlerini Paylaştı

Charles Hoskinson’a göre, XRP gibi bazı topluluklar komisyon içinde yolsuzluk olduğuna inanıyor ve bu SEC’in Ripple’ı hedeflemesinin ana nedeni. Ancak Hoskinson, durumun böyle olmadığını düşünüyor.

Hoskinson, SEC’in dijital varlıklara zarar vermesinin ana nedeni olarak, düzenleyici netliğin olmaması ve SEC’in çalışabileceği sıkı bir oluşturmak olduğunu söylüyor. XRP topluluğu, Hoskinson’un yanlış söylediği ve bir Cardano’nun bir komplo parçasını olduğu konusunda ısrarcı.

Ripple kurucu ortağı Chris Larsen, topluluğun aksine, SEC’in tüm kriptoları kendi görev alanına getirmek için düzenleme kullandığını belirten teoriyi destekliyor. Aynı zamanda, Cardano’nun çalışma sistemine değinerek övgüde bulundu.

Chris Larsen, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda şunları söyledi:

“Charles, özellikle Proof of Useful Work (Bitcoin’in karbon negatif bir zincir haline gelmesinin bir yolu) için kod araştırması ve geliştirmesi olmak üzere sektörü daha yeşil hale getirme girişimlerinde etkili olmuştur. Bu önemli konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim!”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir