Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.177
% 0.16
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.177
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ripple, Web3 için Ekibini Genişletiyor

Blockchain şirketi Ripple, Web3 geliştirici ekibi için yeni çalışanlar arıyor.

Şirket, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Web3 için tutkulu bireyler aradığını dile getirdi.

Ripple, Web3’e Olan İlgisini Artırıyor

Blockhain devinin Web3’e olan etkisi her geçen gün artıyor.

Şirket kısa bir süre önce San Francisco merkezli tasarım danışmanlık firması btrax ile ortaklık kurmuştu. Her iki şirket, ortaklık kapsamında XRP Ledger’a dayalı bir Web3 tasarım laboratuvarı oluşturmak için birlikte çalışacak.

Yeni hizmet, Japon Web3 işletmelerinin büyümesini hızlandırmaya yardımcı olurken aynı zamanda Web3 girişimlerini de teşvik etmeyi amaçlıyor.

Ripple, geçtiğimiz ay Fukuoka Belediye Başkanı Soichiro ile şirketin genel merkezinde görüştü. Japonya’nın Fukuoka şehri, ülkenin Web3 girişimleri için lider pozisyonda yer alıyor.

Şirketin Kurumsal Strateji ve Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Emi Yoshikawa, Web3 üzerinde aktif olarak çalışan Fukuoka için büyük umudu olduğunu dile getirdi.

Blockchain firması, şirketin ana mühendislik merkezi olarak hizmet verecek ofisini Kanada’da açtı. Ofise yüzlerce yazılım mühendisinin alınması planlanıyor.

Şirketin CEO’su Brad Garlinghouse, küçülmeye giden kripto şirketlerinin aksine, personel almaya devam edeceklerini vurgulamıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir