Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$66.212
% 3.69
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 66.212
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Ripple, SHIB’i Unutun: Bu 3 Altcoin Yaza Damga Vurabilir!

Piyasadaki 10 binlerden fazla kripto arasından, Ripple (XRP) piyasa değeri açısından 6. sırada yer alan en popülerlerden biridir. Ripple, bir kripto para birimi ödeme sistemi olan Ripple Labs tarafından geliştirilen bir kripto para birimidir. Ripple, 2020’nin sonlarından bu yana ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile bir davaya karıştı. Sonuç olarak, XRP diğer kriptolara kıyasla daha fazla volatilite gördü. Analistler, XRP’den daha iyi konuma gelebilecek potansiyele sahip ve yaza damga vuracak üç altcoin’i inceledi. Coinmuhendisi.com olarak, analist görüşlerini ve listede bulunun 3 altcoin projesini aktarıyoruz.

İşte Ripple (XRP)’yi geçerek yaza damga vurabilecek 3 altcoin
STEPN (GMT)

STEPN (GMT) piyasada nispeten yeni, ancak şu anda dünyada ilk 60’ta. STEPN’in yaratıcıları buna “sosyal fi ve oyun kurgu unsurları içeren Web 3 yaşam tarzı uygulaması” diyor. STEPN, hareket ve zindeliği oyunlaştırarak kullanıcılarını daha sağlıklı bir yaşam tarzı yaşarken birbirleriyle sosyalleşmeye teşvik ediyor. Bu, STEPN’i diğer kripto para birimlerinden ayırıyor. STEPN, yatırımcıların egzersiz yaparak kripto kazanabilecekleri bir “kazanmak için hareket et” yaşam tarzı uygulamasıdır. Kazanmak için hareket et uygulamaları, kullanıcıların sadece egzersiz yaparak pasif gelir elde etmelerini sağlar. Kullanıcılar günlük egzersizlerinden para kazanabilir ve yürüyerek veya koşarak token kazanabilirler.

Yatırımcıların STEPN uygulamasını indirmeleri ve hesaplarını etkinleştirmeleri gerekiyor. Etkinleştirildikten sonra, STEPN pazarında bir NFT spor ayakkabı satın almaları gerekecek. Yatırımcıların kripto kazanma oranı, spor ayakkabının özelliklerine dayanmaktadır. Uygulamayı herkes indirebilir, ancak şu anda günde yalnızca 2.000 etkinleştirme kodu verilmektedir. Uzun bir bekleme listesi, STEPN tarafından sunulan promosyonlar ve “kazanmak için hareket et” modelinin popülaritesi ile STEPN, uzun vadede büyük bir değere sahiptir.

Cardano (ADA)

Cardano, Ethereum’un ortak yaratıcısı Charles Hoskinson tarafından kurulan bir kripto para birimidir. ADA, popülerlik kazanan üçüncü nesil bir blockchain’dir. Cardano yöntemi işlem süresini hızlandırır ve enerji kullanımını ve çevresel etkiyi azaltır. Cardano ayrıca daha yüksek düzeyde güvenlik sunmayı hedefliyor.

CEO’dan Büyük Cardano ve XRP Tahmini: Bu Seviyeleri Vuracak!

Cardano, ADA’nın “fark yaratanlar, yenilikçiler ve vizyonerler için bir blockchain platformu” olduğunu belirtiyor. ADA, Cardano’nun yerel token’idir ve dünya genelinde eşler arası transferler yapmak için kullanılabilir. Transfer ve ticarete ek olarak, yatırımcılar staking yoluyla token kazanabilirler. Diğer birçok kripto ile karşılaştırıldığında, staking ADA için döngüsel olarak çalışır. Bu, ADA’nın staking edilmesini oldukça karlı hale getirebilir.

Solana (SOL)

Solana, üçüncü nesil bir blockchain ve açık kaynaklı bir kripto para birimi projesidir. SOL, PoH ve PoS kombinasyonunu kullanması bakımından benzersizdir. Bu, ağın güvenli bir şekilde saniyede 50.000’e kadar işlem gerçekleştirmesini sağlar. Solana’nın resmi web sitesine göre, platform “DeFi, NFT’ler, Web3 ve daha fazlasını kapsayan binlerce projeyle dünyanın en hızlı blockchain ve kriptodaki en hızlı büyüyen ekosistem” dir. Solana, merkeziyetsiz finansın (DeFi), merkeziyetsiz uygulamaların (DApp’ler) ve akıllı sözleşmelerin güçlendirilmesine yardımcı oldu.

SOL yakın zamanda Robinhood’a eklendi ve Solana Pay’in piyasaya sürülmesiyle kripto daha da popüler hale geldi. Solana pay, blockchain’de bir “kendi çevrimiçi mağazanızı oluşturun” uygulamasıdır. Kullanıcılar bir vitrin oluşturabilir ve bir banka veya kredi kartına ihtiyaç duymadan düşük ücretli, küresel ödemeleri doğrudan cüzdanlarına kabul edebilir. Lansmanından bu yana, 600’den fazla yatırımcı kaydoldu. Solana Pay’in hedeflerinden biri, nakit işlemlerini dijital olarak çoğaltmaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir