Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.738
% 2.98
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.738
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Ripple, QNB ile Havale Hizmetlerini Filipinler’e Genişletiyor

Kripto odaklı birçok şirket faaliyetlerini sınır ötesine taşımak için yeni çalışmalar gerçekleştiriyor. Son olarak Ripple ortağı QNB, para transferleri için doğrudan havale hizmetini Katar’dan Filipinler’e doğru genişletti.

Ripple, Havale Teknolojisini Filipinler’e QNB Aracılığıyla Taşıyor

Kripto para sektörü her geçen gün yeni bir gelişme yaşanmaya devam ediyor. Bu kez Ripple cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Ripple iş ortağı QNB ile doğrudan havale hizmetini Filipinler’de kullanıma sunduğunu açıkladı.

Söz konusu olan bu yeni hizmet, bankanın müşterilerine kolay bir havale süreci sunmasının yanı sıra hızlı ve gelişmiş bir sınır ötesi para transferi seçeneği de sunuyor. Ayrıca Katar’da sunulan bu hizmet Filipinler’deki herhangi bir bankaya anında para göndermelerini sağlayacak.

Ripple Güney Asya ve MENA Genel Müdürü Navin Gupta konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

QNB, MENA bölgesindeki en büyük ortağımız ve RippleNet’teki bu ortaklığı ek ülkelere sürekli olarak güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz. Filipinler en büyük havale alıcılarından biridir. Katar’dan Filipinler’e havaleleri Ripple Net aracılığıyla işleme koymak için QNB’yi China Bank ile bağlamaktan memnuniyet duyuyoruz.

Son olarak Ripple’ın durumuna bir göz atalım. CoinGecko verilerine göre; haberin yazımı esnasında XRP 0,345942 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir