Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$65.887
% 1.48
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 65.887
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Ripple, Metaco’yu 250 Milyon Dolara Satın Aldı

metaco ripple

Ripple, İsviçre merkezli bir kripto para saklama şirketi olan Metaco’yu 250 milyon dolar nakit ve Ripple öz sermayesi karşılığında satın aldığını duyurdu.


Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, bu haberin ardından şöyle bir açıklama yaptı;

Metaco, olağanüstü bir yönetici kadrosu ve gerçekten eşsiz bir müşteri geçmişi ile kurumsal dijital varlık saklama alanında kendini kanıtlamış bir liderdir.”

▪ Saklama çözümlerini çeşitlendirmenin yeni gelir fırsatları getireceğini belirten Ripple, bu satın almanın ABD’nin ve belirsiz düzenleyici ortamının ötesinde varlığını genişletme stratejisinin bir parçası olduğunu da sözlerine ekledi.

▪ Metaco, müşterilerine önemli ve güvenli saklama altyapısı sunarak kurumların kripto ekonomisinde yeni iş modellerini ölçeklendirmesine olanak tanıyor. Bu anlaşma, Ripple’ın tokenize varlıkları saklama, ihraç etme ve ödeme teknolojisini dahil ederek tekliflerini genişletmesine olanak tanıyacak.

▪ 2015 yılında İsviçre’de kurulan Metaco, misyonu finansal ve finansal olmayan kurumların dijital varlık operasyonlarını güvenli bir şekilde inşa etmelerini sağlamak olan bir kurumsal teknoloji şirketidir.

▪ 2020 yılında Ripple ve bazı yöneticileri, yaklaşık 1,3 milyar dolar değerinde XRP tokeninin kayıt dışı satışıyla ilgili olarak ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun açtığı bir davayla karşı karşıya kalmıştı.


Ripple hakkında önemli gelişmeleri takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.


Telegram kanalımıza katılarak, her gün güncellenen haberlerle birlikte projeler hakkında daha detaylı bilgiler edinebilir, son dakika haberlerine hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra, herkese açık bir şekilde sohbet edebileceğiniz Telegram kanalımız da mevcuttur.

YouTube kanalımızda, blokzincir teknolojileri hakkında eğitim videoları ve kripto para birimi dünyasındaki en son gelişmeler hakkında video içeriklerimiz mevcuttur. Ayrıca Twitter hesabımızda da projeler hakkında en son bilgileri ve güncellemeleri paylaşıyoruz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version