Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.254
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.254
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ripple CTO’sunun Hikayesi XRP Topluluğunu Harekete Geçirdi!

Ripple XRP

Ripple CTO’su David Schwartz’ın 40,000 ETH’sini 1 dolardan satmasıyla ilgili paylaştığı hikaye, XRP topluluğunda spekülasyonlara neden oldu. Schwartz, geçmişte yaptığı Ethereum satışından duyduğu pişmanlığı ifade ederek XRP topluluğuna elindeki varlıkları sabırla tutma çağrısı yaptı.

Dikkatinizi Çekebilir: FTX Borsasından Yeni Altcoin Transferi!

Bu hikaye, XRP topluluğu arasında, Schwartz’ın geçmişteki kararından ders çıkartarak XRP’nin potansiyel değer artışını beklemenin önemine dair bir tema başlattı.

Aynı zamanda Uphold’un duyurduğu Vault adlı saklama cüzdanı, Ripple’ın XRP token’ını destekleyeceği açıklamasıyla dikkat çekti. Uphold CEO’su Simon McLoughlin, Vault’un basit ve kullanıcı dostu bir cüzdan olduğunu belirterek öz saklamanın zorluklarını ortadan kaldırdığını vurguladı.

Bu gelişmelerle birlikte XRP, 0.60 dolar direncinin üzerine çıkarak önemli bir değer artışı yaşadı. Şu anda XRP’nin fiyatı 0.6828 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte %8.31, son 7 günde ise %12.83’lük bir fiyat artışı kaydedilmiş durumda.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir