Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.628
% 0.68
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.628
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin ve Altcoinler Uçuyor! Peki Yatırımcılar Ne Bekliyor?

Bitcoin, Altcoin, Yükseliş

Bitcoin fiyatının sabit kalmasıyla birlikte, yatırımcılar alternatif kripto paralara yöneliyor. ABD istihdam verileri, doları etkilerken Bitcoin’in istikrarlı duruşu dikkat çekiyor. Cointelegraph Markets Pro ve TradingView’dan alınan verilere göre, ABD’deki enflasyon verilerine gösterilen tepki, yatırımcıların riskli varlıklara yönelmelerine neden oldu.

Gelen veriler, gelecek Fed toplantısında oran değişikliği olasılığının neredeyse sıfır olduğunu göstermekte.

ABD Dolar Endeksi (DXY) önemli bir volatilite yaşarken, altın yüzde 0,8 oranında düştü. Ancak Bitcoin, sabit kalma başarısı gösterdi. Analistler, Bitcoin’in 43.000 dolar civarındaki destek seviyesini koruduğunu belirtiyorlar.

Dikkatinizi Çekebilir: FTX Borsasından Yeni Altcoin Transferi!

Öte yandan, likiditenin artmasıyla birlikte altcoin’lerde artan ilgi dikkat çekiyor. Ether ve SOL gibi altcoin’lerde yatırımcılar, “altcoin sezonu“nun geri döneceğine dair beklentilerle hareket ediyor. Analistler, Bitcoin’in konsolide olurken Ether’ın daha fazla ivme kazandığını vurguluyorlar.

Matthew Hyland, Bitcoin’in hala güçlü kaldığını ifade ederken, Daan Crypto Trades önemli likidite alanlarına dikkat çekiyor ve altcoin’lerdeki ilginin arttığını belirtiyor. Michaël van de Poppe ise Bitcoin’in 43.000 dolar civarında konsolide olurken, Ether’ın daha fazla ivme kazanacağını öne sürerek önümüzdeki ayların altcoin’ler için heyecan verici olacağını belirtiyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir