Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$62.799
% 2.72
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 62.799
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Rich Dad Yazarı Robert Kiyosaki’den Bitcoin Açıklaması

“Rich Dad Poor Dad” serisinin ünlü yazarı Robert Kiyosaki, yaklaşmakta olan yarılanma olayından önce Bitcoin varlıklarını önemli ölçüde artırma niyetini açıkladı.

Geçtiğimiz hafta sonu Bitcoin (BTC), %5 yükselişle 67.500 dolara ulaşarak fiyatında bir sıçrama yaşadı. Yarılanmayı önemli bir faktör olarak gören Kiyosaki, Nisan ayından önce ek 10 Bitcoin satın alma planlanını duyurdu.

Kiyosaki, herkesin bir Bitcoin’i karşılayamayacağını kabul ediyor. Bunu ele almak için, yatırımcıların kripto paraya erişim sağlamaları için alternatif yöntemler öneriyor. Bu yöntemler şunlar:

Kesirli Bitcoin Sahipliği: Yeni çıkan Bitcoin ETF’leri (Borsa Yatırım Fonları) aracılığıyla 1/10’luk bir Bitcoin gibi bir Bitcoin’in bir kısmını satın almak.

Satoshi: Satoshis olarak bilinen daha küçük Bitcoin birimleri edinmek.

Kiyosaki, bu seçenekleri savunarak, Bitcoin’e yapılan daha küçük yatırımların bile zamanla önemli getiriler sağlayabileceği fikrini destekliyor.

Tam Bitcoin Sahipliği Potansiyeli

Kiyosaki, Bitcoin tasarımının planlandığı gibi çalışması durumunda, yatırımcıların yıl sonuna kadar bir Bitcoin biriktirebilecekleri konusunda iyimserliğini ifade ediyor.

Kiyosaki, acil alım planlarının ötesinde Bitcoin için uzun vadeli bir fiyat tahmini sunuyor. Eylül 2024’e kadar potansiyel olarak 100.000 dolarlık bir değeri öngörüyor. Kiyosaki ayrıca takipçilerini, Bitcoin ile birlikte portföylerini altın ve gümüşü de ekleyerek çeşitlendirmeye teşvik ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir