Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.041
% 0.83
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.041
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

RACA Coin Nedir?

RACA coin, United State of Mars Metaverse projesinin yerel para birimidir. Radio Caca (RACA) projesinin kripto para birimi ise RACA tokendır. Elon Musk’ın annesi Maye Musk ve Binance CEO’su olarak tanınan Çin doğumlu iş insanıChangpeng Zhao tarafından temsil edilmektedir. 2021 yılında piyasaya çıkmıştır.

RACA coin, sanal dünya inşa etme vizyonunu paylaşan internet kullanıcıları tarafından işletilen merkeziyetsiz otonom organizasyondur.

RACA coin, The Universal Metaverse platformunda ve oyna kazan türündeki Metamon oyununda kullanılmaktadır. Metamon, NFT tabanlı bir oyundur. RACA coin, madenciliği yapılan bir kripto para birimi değildir. Metamon oyunu üzerinden kazanılabilir ya da kripto para borsalarından satın alınabilmektedir. RACA coin Binance Smart Chain üzerinde oluşturulmuştur. Fakat Ethereum, Solana, OKExChain ve BNB Chain blok zincirlerinde bulunmaktadır.

Metamon Oyunu, NFT karakterlerini içeren, tek oyunculu, savaş video oyunudur. Oyunlar hızlı tempoludur ve 30 saniyede açılmaktadır. Oyunda başlangıç, orta ve ileri olmak üzere üç seviye bulunmaktadır. Oyunda dört NFT kategorisi bulunmaktadır: Metamonlar, Yumurtalar, İksirler ve Elmaslar’dır. Metamon oyunu, NFT’lerin kalitesine ve oyuncunun güçlü Metamonlar oluşturma yeteneğine bağlıdır. Başlamak için kullanıcının MetaMask cüzdanını, Ethereum veya BSC ağına bağlaması gerekmektedir.

Radio Raca’nın para birimi olan Raca coin ile United State of Mars evreninde NFT, arazi, ev ve daha bir sürü şey alıp satılabilmektedir. Tanınmış isimler tarafından desteklenmesi, bu coine olan ilgiyi artırmıştır. Takipçi ve üye sayılarıyla kripto para dünyasında büyük bir grubu oluşmaya başlamıştır. Radio Caca ekosistemi, piyasa değerine göre en büyük 10 Metaverse projesinden biridir.

Raca coin kripto para borsalarından satın alınabilmektedir.

RACA Metaverse: United States Of Mars (USM) Nedir?

USM Metaverse, oyuncuların mülk sahibi olabileceği üç boyutlu bir metaverse gezegenidir. United States of Mars (USM), evreni yakınlaştırıp uzaklaştırarak ve sanal eyaletleri tespit ederek keşfedilebilecek bir platformdur. RadioCaca’nın bir projesi olup kısaltması USM’dir.

Blockchain adresiniz gezegendeki ID’nizdir. Klavye veya mouse’unuzu kullanarak gezegeni keşfetmeye başlayabilirsiniz.

Kullanıcı, United States of Mars (USM) içerisinde toprak keşfedebilir, binaları dekore edebilir, uzay araçlarına göz atabilir, ünlülerin konserlerine veya düğünlerine katılabilir, sanat sergilerini keşfedebilir ve NFT satın alıp takas edebilmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir