Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.835
% 0.50
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.835
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

PwC Kripto Başkanı Dijital Varlık Fonu için Dubai’yi Seçti

PwC küresel kripto başkanı Henri Arslanian, Dubai’de bir dijital varlık fonu kurmak için şirketteki başkanlık görevinden istifa etti.

Kripto para sektörünün arkasındaki teknolojik güçten faydalanmak isteyen şirketler yenilikçi hizmetlerini şekillendiriyor. Kurumsal finansman ve benzeri hukuk hizmetleri sağlayan PwC’nin kripto para başkanı görevinden ayrılarak dijital varlık fonu kurdu.

PwC Kripto Başkanı Dijital Varlık Fonu Kurmak için Dubai’yi Seçti

Financial Times’da yer alan habere göre; PwC‘de kıdemli danışman pozisyonunu sürdürecek olan Henri Arslanian, Dubai’deki kripto açıklığını kapatmak için dijital varlık fonu kurma çalışmalarını başlattı.

Arslanian, Nine Blocks Capital Management‘in şehirde geçici düzenleyici onayı almasıyla birlikte Dubai’de fon kurmaya karar verdiğini belirtti. Dijital varlık fonu, Hong Kong merkezli bir hedge fonu olan Nine Masts Capital’den 75 milyon dolar alacak.

Fonun Dubai’de olmasının Dubai’nin gelecekte bir kripto merkezi olarak öne çıkmasıyla ilgili olduğu belirtilirken, Arslanian; “Hong Kong bizim için doğal bir yuva olacak” şeklinde konuştu. Şimdiden Dubai’ye taşındığını söyleyen Arslanian, dijital varlık fonunun ilerleyen süreçlerde Asya’da bir üs kurabileceğini de sözlerine ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir