Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.920
% 1.53
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.920
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Puffer Finance, Finansman Turunda 18 Milyon Dolar Topladı

Puffer Finance, TVL'de 850 Milyon Doları Geride Bıraktı!

EigenLayer üzerinde faaliyet gösteren bir Ethereum likit yeniden alım protokolü olan Puffer Finance, A Serisi finansman turunu başarıyla tamamlayarak 18 milyon dolar sağladı. Finansman turu Brevan Howard Digital ve Electric Capital tarafından ortaklaşa yönetildi.

Kurucu ortak Amir Forouzani’ye göre, Gelecek Tokenlar için Basit Anlaşma (SAFT) aracılığıyla gerçekleştirilen bu tur, Puffer’ın token değerlemesini etkileyici bir şekilde 200 milyon dolara çıkardı.

Brevan Howard Digital ve Electric Capital’e yatırımcı olarak katılanlar arasında Coinbase Ventures, Kraken Ventures, Franklin Templeton, Fidelity, Mechanism Capital, Lightspeed Faction, ConsenSys, Animoca, GSR ve Lemniscap gibi önemli isimler yer aldı. Ayrıca, turda Polygon’un kurucu ortağı Sandeep Nailwal, Wormhole’un kurucu ortağı Anthony Ramirez, AltLayer’in kurucu ortağı Yaoqi Jia ve Pendle Finance’in ana katılımcısı Anton Buenavista’nın da aralarında bulunduğu önemli melek yatırımcılar da yer aldı.

Bu A Serisi finansman turu, Binance Labs’in bu yılın başlarında yaptığı önceki bir yatırımın ardından geldi. Puffer Finance ayrıca geçen yıl 5,5 milyon dolarlık bir başlangıç turu ve ardından 650.000 dolarlık bir başlangıç turu için fon sağlamıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version