Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$63.091
% 4.59
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 63.091
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Polymath Nedir? POLY Coin

Polymath, blokzincirinde dijital menkul kıymetlerin oluşumu, ihracı ve yönetimi için teknoloji sağlayan bir platform olarak tanımlanır.

Polymath Nedir?

Trevor Koverko ve Chris Housser liderliğinde kurulan Polymath, menkul kıymetler sektörünü kapsayan çözümler ile dikkatleri çekmiştir. Polymath Network, geliştirilen blokzinciri üzerinde dijital olarak menkul kıymet varlıklarını oluşturmayı amaçlamaktadır. Bu varlıkların yönetimi paylaşımını ve sürdürülebilirliğini kontrol etmektedir.

Polymath, yasal olarak bir sorunu olmayan ve tamamen geleneksel piyasalara odaklanmış ve blokzinciri teknolojileri ile güçlendirilmiş yeni bir teknoloji sunmaktadır. Proje, açık kaynak kodlu sunulmuştur ve tamamen otomatikleştirilmiş, merkeziyetsiz bir yapıya sahiptir. Bu sebeple, yasalara uygun bir şekilde çalışmaktadır.

Ayrıca, bir kontrol birimine sahip olmayan sayılı kripto para projelerinden biridir. Polymath bir blockchain platformudur. İşletmelerin kendi güvenlik ICO’larını oluşturmalarına olanak sağlaması ve menkul kıymetlerin alınması için kripto para kullanılmasını sağlamaktadır. Benzersiz özelliklerinden bazılarını sıralayacak olursak;

  • ERC1400 akıllı kontratlarını, menkul kıymet varlıklarının dijitalleştirilmesi için geliştirmiştir.
  • Menkul kıymet varlıklarının yönetimi, kontrolü ve diğer ihtiyaçlar için Polymesh üzerinde yer alan Token Studio uygulaması kullanılmaktadır.
  • Menkul kıymet varlıklar için inşa edilmiş kurumsal ölçekli bir blokzincir olarak görev yapmaktadır.

POLY Coin Nedir?

Polymath platformunun yerel kripto para birimi POLY Coin’dir. Dijital menkul kıymetlerin takasına olanak veren, Ethereum tabanlı bir token’dır. POLY Coin, menkul kıymetlerin oluşturulmasında ve ticaretinde aktif olarak kullanılmaktadır. POLY Coin, platform ile etkileşim kurmak için oluşturulmuştur.

Ethereum üzerinden çalışan Polymath Token Studio’ya güç veren yardımcı program tokenı olarak etkin bir kullanım alanına sahip olmuştur. Platform üzerinde menkul kıymet tokenları oluşturan ve yöneten ihracatçılar tarafından kullanılmaktadır. Menkul kıymetlerin değiştirilebilmesi için Ethereum blok zincirinde ERC 1400 akıllı kontratlarını geliştirmiştir. Bu yönden Ethereum blok zincirindeki ERC- 20 token olarak, diğer birçok projede olduğu gibi işlevsel özelliklerle kullanılabilmektedir. Piyasalarda ise yatırım amaçlı kullanılmaktadır.

POLY Coin Nereden Ve Nasıl Alınır?

POLY Coin, birçok kripto para borsasında listelenmektedir. Bunlara örnek olarak; Binance, Coinbase Exchange, Poloniex, Huobi Global, Sushiswap, HitBTC gibi platformlar örnek verilebilir. POLY Coin satın almak isteyen yatırımcılar, öncelikle bir platform tercih etmeli ve üye olmalıdır. Üyelik işlemlerinin ardından hesap oluşturulmalı ve kimlik doğrulama işlemleri gerçekleştirilmelidir. Tüm bilgiler eksiksiz girildikten sonra alım satım sayfası üzerinden istenilen miktarda POLY Coin alınabilir. Satın alınan POLY Coin’ler, işlemlerde kullanılabilir ya da güvenli cüzdanlarda daha sonra kullanılmak üzere saklanabilir.

POLY Coin Fiyatı

Şu anda 1 Polymath 4.18 TL TL‘den işlem görüyor. Ayrıca 1 Polymath 0.224300 $ dolardır.

Polymath fiyatı son 24 saatte -0.09% değişim ile şu anda 4.18 TL TL‘den işlem görmektedir.

Son 24 saatteki Polymath hacmi 2,311,613 $ dolar ve kripto para biriminin piyasa değeri ise 201,546,292 $ dolardır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir