Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.940
% 3.65
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.940
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Polygon (MATIC) Yükselişine Devam Ediyor! 5 Ağustos – 2022

Polygon (MATIC) fiyatı geçtiğimiz birkaç haftalık süreçte yükseliş gösterdi. Polygon’un kendi ağına ait coininin Ethereum (ETH) Merge’ünün yakın olması bu yükselişi tetiklemiş gibi gözüküyor.

MATIC, geçtiğimiz Temmuz ayında görülen en düşük fiyatından yüzde 190 daha yüksekte konumlanıyor. Fiyatı haber yazıldığı an itibariyle 0.92 dolar seviyelerinde dolaşıyor.

Polygon (MATIC) Neden Yükseliyor?

Polygon, Ethereum ağında inşa edilmiş devrim niteliğinde bir teknoloji olarak nitelendiriliyor. Saniyede maksimum 6.500 işlem gerçekleştirebildiği ve işlem ücretlerinin çok düşük olduğu biliniyor. Ayrıca, Polygon ağı üzerinde yer alan popüler DeFi projelerinden SushiSwap, Uniswap, Curve ve Aave de aktif olarak kullanılıyor.

Tüm bunlara ek olarak Polygon, Disney’in destek programında da yer alarak yapay zeka, artırılmış gerçeklik ve NFT konusunda danışmanlık kazanmıştı. Aynı zamanda, Avatar NFT Marketplace için de Reddit ile ortaklık kuran Polygon, tüm bu ortaklık ve iş birliği haberleriyle gücüne güç kattı.

MATIC 4 Saatlikte Yükseliş Gösteriyor

Ethereum’un Merge tarihinin açıklanmasına istinaden birkaç haftadır yükselişte olan MATIC’in 4 saatlik grafiği yükselişi doğruluyor. Şu anda MATIC fiyatının hareketli ortalamanın üstünde olduğu görülüyor. RSI ise Nötr bölgenin biraz üzerinde seyrediyor. MATIC’in önündeki güçlü direnç 1.5 dolar iken 0.85 doların altına inerse yükseliş fikrini ortadan kaldıracak.

Polygon (MATIC) son rallisinin ardından, Shiba Inu (SHIB), Avalanche’ı (AVAX) geride bırakarak yaklaşık 8 milyar dolar hacim ile en popüler 13. kripto para konumuna gelmiş durumda.

MATIC’in güncel fiyatı ise şu şekilde:

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir