Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.034
% 1.12
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.034
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bitcoin, Peter Brandt’in En Büyük Pozisyonları Arasında

Ünlü trader Peter Brandt, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda sahip olduğu en büyük pozisyonlardan birinin Bitcoin olduğunu söyledi.

Kripto para piyasasının düşüşe geçmesiyle birçok firma iflas eşiğine geldi ve yatırımcılar stratejilerini şekillendirmeye başladı. Trader Peter Brandt de kripto para birimleriyle dalga geçen bir video paylaşımı alıntılayarak kripto paraların gücünü vurguladı.

Peter Brandt, Bitcoin’e Güveniyor

Peter Brandt, Twitter’da Dogecoin de dahil olmak üzere belirli kripto paralarla dalga geçilen “Bill Maher ile Gerçek Zamanlı” dan bir video klibi paylaştı.

Tweetinde klibi alıntılayan Brandt, bölümün yayınlamasından sonraki haftalarda Bitcoin’in 57 bin dolarlık zirveye ulaştığını hatırlattı ve durumun komik olduğunu vurguladı. Paylaşımının altında açıklamalarına devam etti ve son aylarda değerinin yarısından fazlasını kaybetmesine rağmen Bitcoin’in hala en büyük pozisyonlarından biri olduğu söyledi.

Bir diğer büyük pozisyonu da altın olan Brandt, 2018’in sonlarında tahsis edilen ayrı pot para için farklı bir risk yönetimi stratejisi kullandığını da sözlerine ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir