Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.916
% 2.40
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.916
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Polygon Labs, Şubat Ayında AggLayer Projesini Başlatacak!

Polygon Labs, blok zincirleri sıfır bilgi kanıtıyla birbirine bağlamayı amaçlayan toplama katmanı veya “AggLayer” adı verilen yeni bir çözüm yayınlayacak.

Polygon Labs, yaptığı açıklamada AggLayer’ın ilk sürümünün Şubat ayında yayınlanacağını söyledi.

Amaç, geliştiricilerin birleşik likiditeyi desteklemek için blok zincirleri birbirine bağlamasını sağlamak. AggLayer, Polygon ekosisteminde bulunanlar da dahil olmak üzere modüler ve monolitik zincirler arasında tekdüze güvenlik sağlayacaktır.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Bu yenilikçi çözüm, bir sonraki ağ versiyonu olan Polygon 2.0’ın kritik bir bileşeni olacak. Tipik birlikte çalışabilirlik çözümlerinden farklı olarak AlgLayer, tüm bağlı zincirlerden ZK kanıtlarını toplayacak.

Polygon Labs, “Polygon 2.0’ın merkezi bir bileşeni olarak AggLayer’ı, ekosistemdeki her zincir bağımsız kalsa bile tek bir zincir gibi hissettiren kesintisiz, toplu bir ortam oluşturmak için ZK kanıtlarını kullanacak” dedi.

Polygon öncelikle yan zincir ve ZK-Rollup’lara dayalı bir Katman 2 ağını çalıştıracak bu da: Polygon zkEVM

Bununla beraber AggLayer CDK adı verilen bir yazılım geliştirme kiti de sunmaktadır. OKX, Immutable, Astar, Canto, Palm Network, Aavegotchi ve IDEX dahil olmak üzere birçok Katman 2 ağları bu CDK araç seti kullanılarak geliştirilmiştir. AggLayer’ın tüm bu zincirlerin Polygon 2.0 kapsamında entegrasyonunu kolaylaştırması bekleniyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir