Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.916
% 2.40
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.916
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Polygon ApeCoin İçin Yeni Öneride Bulundu!

jeffrey-huangun-kripto-hareketleri-apeden-blura-yolculuk

Polygon ApeCoin (APE) DAO topluluğuna yeni bir girişim sunmuş bulunuyor. Polygon Labs’un kurucu ortağı Sandeep Nailwal, yeni bir katman önerisi yaptı.

Bu öneri, ApeCoin topluluğu ve Polygon Labs arasındaki işbirliğini desteklemeyi amaçlayan, zero-bilgi (zk) teknolojisi tabanlı özel bir Layer-2 (L2) zinciri oluşturmak olarak bilinen ApeChain’i hayata geçirme fikrini içeriyor.

Öneriye göre, bu zincirin geliştirilmesi ve sürdürülmesi, ApeCoin DAO ile Web3 altyapısı ve araç ürünleri oluşturan bir uygulama ortağı ile ortak bir çaba haline gelecek. Ayrıca, öneri, Polygon Labs ile ekosistem işbirliği yapmayı da içeriyor.

Dikkatinizi çekebilir: Yeni SocialFi Uygulaması Daha!

Kurucunun paylaştığı öneriye göre, ApeCoin kripto para topluluğu, ApeCoin’in ölçeklenebilirlik konusundaki ihtiyaçlarını karşılamak için kendi zincirine geçme gerekliliğini uzun bir süredir göz önünde bulunduruyordu. İlk olarak bu fikir yaklaşık 18 ay önce Yuga Labs tarafından öne sürülmüştü ve ApeCoin DAO, ApeCoin’i Ethereum ekosistemi içinde tutma kararı almıştı.

Önerilen ApeChain, geliştiricilerin Ethereum üzerinde kendi zk destekli Layer 2 çözümlerini başlatmak için kullanabilecekleri, sorunsuz ve modüler bir şekilde çalışan açık kaynaklı bir araç seti olan Polygon Chain Development Kit (CDK) ile geliştirilecek. Tabi, bunun için öncelikle onay alınması gerekmektedir. Eğer onaylanırsa, teklif yürürlülüğe girecektir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir