Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.663
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.663
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Piyasalar Düşerken Balinalar Bu Altcoin’leri Avlıyor!

Balina izleme platformu WhaleStats tarafından sağlanan veriler, en büyük 1.000 Ethereum (ETH) balinasının son 24 saat içindeki alım satım işlemlerinde ağırlığı, merkezi olmayan bir finans (DeFi) altcoin projesi olan Maker (MKR) oluşturdu.

Ethereum balinalarının hedefindeki altcoin projeleri

WhaleStats’ın paylaştığı verilere göre Ethereum balinalarının trade’inde MKR önemli bir yere sahip. CoinMarkerCap verilerine göre, kripto sıralamasında 53. sırada yer alan DeFi altcoin projesi MKR basın zamanında, son 24 saat içinde %2,99 kayıpla 2.220,01 dolardan işlem görüyordu. Altcoin projesi son bir hafta içinde %12,67 değer kazanarak, piyasa değerini 2,170 milyon dolara çıkardı. DeFi altcoin’i, yaklaşık dokuz ay önce görmüş olduğu 6.339,02 dolar olan tüm zamanların en yüksek seviyesinin %64,98 altında bulunuyor.

Balina izleme platformuna göre, ilk 1.000 ETH balinası son 24 saat içinde sırasıyla Ethereum (ETH), Tether (USDT), Binance USD (BUSD), Axie Infinity (AXS), Synthetix (SNX), Maker (MKR), Cahainlink (LINK) ve USD Coin (USDC) satın aldı. En çok satılan tokenler ise ETH, USDT, BUSD, Gala Games (GALA), Wrapped BTC (WBTC), SNX, AXS, USDC, Ankr (ANKR) ve Fantom (FTM) oldu.

Bununla birlikte Ethereum balinaları, cüzdanlarında ETH dışında en fazla bu kripto paraları tutuyorlar: Kripto para borsası FTX’in yerel token FTT ve popüler meme coin projesi Shiba Inu (SHIB). Bu kripto paraları sırasıyla USD Coin (USDC), Tether (USDT), Okb (OKB), Bitpanda Ecosystem Token (BEST), Crypto.com Coin (CRO) ve Decentraland (MANA) takip ediyor.

DeFi altcoin’i Maker (MKR) nedir?

Ethereum Blockchain’deki en büyük merkezi olmayan uygulamalardan (dApp’ler) biri olan Maker Protocol, farklı bir geliştirici grubu tarafından tasarlandı ve MakerDAO tarafından yönetiliyor. MakerDAO, tamamen dünyanın dört bir yanından MKR sahiplerinden oluşan merkezi olmayan özerk bir organizasyon (DAO). Bu MKR holder’ları, Maker Protokolünde önerilen değişiklikleri oylamak ve Dai’nin verimliliğini, şeffaflığını ve istikrarını sağlamak için MKR token’lerini stake edebiliyorlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir