Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Piyasa Öncüsü: Çoğu Altcoin Yok Olacak! Gözlerim Bu 3’ünde

Küresel kripto para borsalarından FTX’in ABD Başkanı Brett Harrison, bugün kabul gören birçok altcoin projesinin yakında terk edileceğini söylüyor ve Ethereum (ETH), Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) için 5 yıllık fiyat tahmini yapıyor.

Brett Harrison, çoğu Blockchain’in piyasadan sisleneceğini söylüyor

Harrison, Thinking Crypto YouTube kanalıyla yaptığı yakın tarihli bir röportajda piyasa yüzlerce Blockchain doğduğu için artık büyük bir konsolidasyon beklediğini söyledi:

İşte birazcık güvendiğim çılgın tahminlerden birkaçı. Birincisi, Blockchain endüstrisinin konsolide olacağına inanıyorum. 200 ayrı Blockchain olmayacak. İnanıyorum ki, yaygın olarak kullanılan çok sayıda iyi ürün elde edeceğiz, diğerleri ise ortadan kalkacak.

Harrison, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi sektördeki köklü kripto paralara ek olarak, Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) gibi rakip birinci katman akıllı sözleşme platformlarını izlediğini belirterek, hangi projelerin başarılı olacağını tartışmaya devam ediyor:

Bitcoin muhtemelen hala ortalıkta çünkü ilk olduğu için. Ethereum muhtemelen hala buralarda çünkü akıllı sözleşmeleri birleştiren ilk Blockchain. Az sayıda katman-1, uzun vadede başarılı olabilecek. Bence Solana veya Avalanche gibi altcoin’lerden hangisinin gerçekten tükendiğini zaman içinde göreceğiz. Bunun bir kısmı teknolojinin nitelikleriyle ilgili olacak ve bir kısmı da sadece öldürücü uygulamaların nerede geliştirildiğiyle ilgili olacak.

Brett Harrison’a göre altcoin projelerinin uzun vadeli potansiyellere güvenilebilir

Coinmuhendisi.com olarak açıklamalarını aktardığımız FTX.US başkanı, piyasadaki günlük fiyat volatilitesine rağmen, Blockchain sektörüne harcanan para ve emek miktarı, uzun vadeli potansiyeline güven verdiğini söylüyor:

Son birkaç yılda kriptoya akan tüm kurumsal ve girişim fonlarını düşünün. Yüz milyarlarca dolar. Şu anda varlık değerleri ne olursa olsun, devam eden yatırım, entelektüel sermaye ve teknik yenilikler olduğunu biliyorsunuz. Bu, bence uzun vadede bölge için yükseliş anlamına geliyor. Bunun kısa vadede varlık değerleri açısından ne anlama geldiğini söylemek zor ve bu benim uzmanlık alanım değil. Ne kadar emek harcandığına bakılırsa, sektörün ve teknolojinin ilerlemesi konusunda iyimserim.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir