Kriptolar:
30351
Bitcoin:
$64.419
% 0.21
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.34 T
% 0.00
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 64.419
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.34 T

PEPE Memecoin Değerinde Patlama: ETH ETF Onay Beklentisiyle Yükseliş Sürüyor

pepe

Ethereum tabanlı memecoin Pepe (PEPE), Ether spot Exchange Traded Funds (ETFs) onaylanma olasılığına yönelik alımlarla son 24 saat içinde %27 artarak yeni bir zirveye ulaştı. Bu durum, sadece kripto topluluğunun ve yatırımcıların dikkatini çekmekle kalmayıp, aynı zamanda piyasa akışlarını da artırdı.

“Eğer bir memecoin hayranıysanız, bence PEPE, ETH ETF için en iyi memecoin yatırımlarından biri” dedi kripto yatırımcısı Matthew Hyland, 21 Mayıs’ta X platformunda yaptığı bir paylaşımda. PEPE hakkındaki heyecan, bazı yatırımcıların yorumları ve genel piyasa yükselişiyle daha da arttı.

Ether ve Diğer Memecoinlerde Yükseliş

Ether de fiyatında keskin bir artış gördü ve son iki günde %28 yükselerek $3,785’e ulaştı. Bu artış, SEC’nin 23 Mayıs’a kadar Ether ETF’lerini onaylayacağına dair olan iyimserlikten kaynaklanıyor. Bu potansiyel onay, analistler ve genel kripto piyasası için mevcut koşullar göz önüne alındığında şaşırtıcı bir gelişme.

PEPE şu anda dolaşımda ve $0.000014 değerinde, memecoinler arasında fiyat artışına katkıda bulunuyor ve $10 milyardan fazla piyasa değerine sahip. CoinMarketCap verilerine göre PEPE’nin fiyatı son 24 saatte %23 arttı. Diğer memecoinler de geçtiğimiz hafta benzer bir eğilim gösterdi; BONK (BONK) %41, Floki Inu (FLOKI) %22 ve Book of Memes (BOME) %25 arttı.

Kripto yatırımcısı “Kaleo”, ETH’nin hareketinin ve PEPE’nin en bariz yatırımlardan biri olduğuna dikkat çekerek, ETH’nin nasıl hareket ettiğini ve PEPE’nin herkes uyurken alınması gereken en bariz yatırımlardan birisi olduğunu söyledi.

Gelecek Beklentileri ve Piyasa Duyarlılığı

PEPE’nin Açık Pozisyon (OI) değeri, çeşitli borsalarda mevcut tüm PEPE vadeli işlem sözleşmelerinin toplam değeri ile hesaplanarak %40 artarak $172.96 milyona ulaştı. İşlem hacmi son 24 saatte $96 milyon olarak gerçekleşti. Yüksek OI, daha fazla yatırımcının pozisyonlarını daha uzun süre tutmaya istekli olduğunu gösterir ve genellikle birçok uzun pozisyon açıldığında görülür.

Plazma, PEPE’nin yukarı yönlü hareketine devam edeceğini ancak zaman zaman dalgalı dönemler yaşayabileceğini düşünüyor. “Önümüzdeki birkaç hafta boyunca keşif aşamasında kalmalı, birkaç gün boyunca normal molalar ve alışılmış geri çekilmeler olacak. Sadece birkaç hafta içinde 2x-3x olmalıyız.” Plazma, bunları 21 Mayıs’ta X platformunda paylaştı.

Bununla birlikte, piyasa hala temkinli. PEPE fiyatı %6 düşerse, $10 milyon uzun pozisyon likide edilecek, bu da böyle dalgalı bir piyasada ticaret yaparken karşılaşılan riski gösteriyor.

Sonuç olarak, PEPE’nin tutumu ve piyasadaki genel eğilim, kripto para birimlerinin düzenlenmesinin, Ether ETF’lerinin olası onayı da dahil olmak üzere, kripto alanını büyük ölçüde etkileyebileceğini kanıtlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

PEPE Memecoin Değerinde Patlama: ETH ETF Onay Beklentisiyle Yükseliş Sürüyor” te bir düşünce

  1. Pingback: 83 Dolarlık Yatırımı 79,4 Milyon Dolara Dönüştürdü - Coin Mühendisi

  2. Pingback: Ethereum Memecoin'lerinde ETF Rüzgarı Yaşanıyor - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir