Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.606
% 1.55
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.606
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

PEPE Coin Fiyat Tahmini: Alım Zamanı mı?

PEPE,Memecoin,Wintermute Trading,PEPE yükseliş,PEPE düşüş,PEPE long-short

Kripto piyasasında öne çıkan meme coin’lerden biri olan PEPE Coin’in fiyatında son yükseliş, yatırımcıları umutlandırdı. Kısa vadeli fiyat hareketi olumlu bir dönüşüm gösteriyor ancak tasfiye seviyeleri endişe veriyor.

PEPE’nin yükseliş trendini koruma çabalarına rağmen, yoğun tasfiyelerin devam etmesi durumunda önümüzdeki günlerde %14-20 arasında bir düşüş yaşanabilir.

Son birkaç günde PEPE boğaları bazı kazanımlar elde etti. Kritik destek noktası olan 0,0000062 dolara yönelik yapılan tekrarlı testler olumlu tepkilere neden oldu.

Ancak, popüler meme coin’in işlem hacmindeki düşüşler de dikkat çekti. Mevcut verilere göre, son birkaç günde yeni adres sayısında azalma yaşandı. Günlük aktif adreslerdeki azalışın, talebin düşmesine yol açabileceği görülmektedir.

PEPE’nin İşlem Hacmi Endişe Verici Mi?

PEPE uzun vadeli olarak yükseliş trendini sürdürdü. Düşük salınım seviyesi olan 0,00000581 dolar, ayıların piyasa yapısını aşağı yönde değiştirmek için aşmaları gereken ilk direnç noktasıdır.

İşlem hacmindeki düşüşle birlikte, popüler meme coin’in konsolidasyon aşamasında olduğu görülmektedir. Ayrıca, RSI gibi teknik göstergeler 46 seviyesinde bulunmaktadır. Bu gösterge, nötr 50 seviyesinin altına düştüğünde aşağı yönlü momentumun tercih edildiğini belirtirken, güçlü bir düşüş eğilimi göstermek için 40 seviyesinin altına düşüş gerekebilir.

Chaikin Para Akışı göstergesi, piyasadan yoğun sermaye çıkışı olduğunu göstererek -0,05’in altında bulunuyor. Bu, daha fazla kaybın yakın olduğunu işaret etmektedir.

Popüler Meme Coin İçin Ne Bekleniyor?

Tasfiye ısı haritası, 0,000006 dolar ile 0,0000062 dolar arasındaki bölgenin kritik seviyeler olduğunu göstermektedir.

Meme coin’in fiyatı kısa vadede olumlu tepki verse de, yakın zamanda biriken tasfiye seviyelerine ulaşmak için düşüşü derinleştirebileceği bir karar alabilir.

Önümüzdeki hafta yakından izlenmesi gereken seviyelerin başında 0,0000056 dolar bulunmaktadır. Çünkü bu seviye, PEPE fiyatının bir sonraki durağı olabilir. Ayılar baskınlıklarını kanıtlarsa ve trendin yönünü değiştirmeyi başarırlarsa, gelecek hafta çok daha fazla düşüş yaşanabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir