Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$63.425
% 4.75
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 63.425
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Eşler Arası Kripto Pazarı Paxful ETH’yi Platformdan Kaldırdı

Paxful

Ray Youssef, kurduğu ve işlettiği pazaryerinden Ether’in (ETH) kaldırıldığını duyurarak, “Gelir güzeldir, ancak dürüstlük her şeyden önce gelir” dedi. Youssef’in belirttiği bu hamlenin nedenleri arasında Ethereum ağının proof-of-work’ten proof-of-stake doğrulamasına geçmesi de yer alıyor.

“İş ispatı, Bitcoin’i (BTC) var olan tek dürüst para haline getiren yeniliktir, oysa hisse ispatı ETH’yi esasen fiatın dijital bir biçimi haline getirmiştir”

Paxful kurucusunun  yaptığı açıklamada “az sayıda insan tarafından kontrol ediliyor ve bir gün onu kullanmak için izin almanız gerekecek” dedi.

Youssef ayrıca Ethereum blok zinciri üzerinde çalışan tokenler arasında dolandırıcılığın yaygınlığına da değindi. Twitter üzerinden soruları yanıtlayan Youssef, Platformunun sabit coin Tether (USDT) ve USD Coin (USDC) ticareti sunmaya devam edeceğini söyledi.

Paxful, Youssef’in finansal kapsayıcılık potansiyeli nedeniyle bitcoin’in kitlesel olarak benimseneceğine inandığı bir bölge olan Afrika’da popüler olan eşler arası pazar platformudur. Youssef, “Kısacası, sektörümüz şu anda saldırı altında ve bu da kullanıcılarımızı koruma sorumluluğumuzun her zamankinden daha büyük olduğu anlamına geliyor,” diyerek sözlerini tamamladı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir