Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.935
% 1.92
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.935
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Gate Group, Kripto Düzenlemeleri İle İlgili Hong Kong Yetkilileri İle Görüşüyor

Gate Group

Gate Group, sanal varlık düzenlemesini görüşmek üzere Hong Kong Finansal Hizmetler ve Hazine Bürosu ile Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu ile bir araya geldi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Gate Group,, Hong Kong’un sanal varlıklarla ilgili yasa düzenlemesi  hakkında Finansal Hizmetler ve Hazine Bürosu (FSTB), Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu (SFC) ve Invest Hong Kong ile kapalı kapılar ardında yapılan bir toplantıda fikir alış verişi yapıldığını söyledi.

Toplantının amacı, sektör liderlerinin politika ve düzenlemelere ilişkin soru ve endişelerini ele almaktı. Yetkililer ayrıca sanal varlık borsalarını lisans gereksinimlerini dikkate almaya teşvik etmek istiyor.

Gate Group, SFC’nin kripto ticaret platformlarını düzenlemeye ve kripto varlık fonlarını lisanslamaya yönelik son çabalarını desteklediklerini söyledi.

Gate Group CEO’su Lin Han konu ile ilgili  şunları söyledi:

“Bu önemli toplantıya katılma ve Hong Kong’daki sanal varlıkların geleceğine ilişkin düşüncelerimizi paylaşma fırsatı bulduğumuz için mutluyuz. Bu sektörün büyümesi ve gelişmesi için açık ve tutarlı bir düzenleyici çerçevenin gerekli olduğuna inanıyoruz ve bunu başarmak için düzenleyiciler ve sektör paydaşlarıyla yakın bir şekilde çalışmaya kararlıyız.”

Gate Group’un bir parçası olan Gate.io borsası da kısa süre önce kripto endüstrisine olan güveni desteklemek ve yeniden tesis etmeye yardımcı olmak amacıyla 100 milyon dolarlık bir endüstri likidite destek fonu başlattı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir