Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.740
% 5.06
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.740
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Paribu’ya Nasıl Üye Olunur?

Kripto paraların popülerleşmesi ile birlikte, güvenli platform ihtiyacı da ortaya çıkmıştır. Paribu kısa bir zaman içerisinde, kullanıcıların güvenle alım satım yaptığı bir platform haline gelmiştir. Paribu’ya üye olmak isteyen yatırımcılar için Paribu’ya nasıl üye olunur konusunu inceleyeceğiz..

Kripto Paralar Ve Paribu

Kripto para birimlerinin ortaya çıkması, 2008 yılında Satoshi Nakamoto takma adı ile, kimliği bilinmeyen kişi ya da kişilerce yayınlanan bir whitepaper ile gerçekleşmiştir. İlk kripto para birimi Bitcoin’dir (BTC). Sonrasında sayısı on iki bini aşan kripto para birimleri ortaya çıkmıştır.

Kripto para birimlerinin en önemli özelliği merkeziyetsiz olmalarıdır. Kripto paralar geleneksel düzenin aksine, hiçbir devlete, kuruma veya kuruluşa bağlı değildir. Bu sebeple daha hızlı ve avantajlı olmuştur. Tüm dünyada, farklı özelliklere sahip çok sayıda kripto para ortaya çıkmıştır. Türkiye’de de bu finansal yeniliklere hızla adapte olan kişi sayısı oldukça artmıştır.

Ancak kullanıcıların güvenle kripto para alım-satım yapabileceği platform ihtiyacı bulunmaktaydı. Paribu bu sırada devreye girmiştir. 2016 yılında çalışmalara başlanmış ve ihtiyaçlar analiz edilmiştir. Güvenliğin en çok dikkat edilmesi gereken noktalardan biri olduğunu düşünerek harekete geçen Paribu, 2017 Şubat ayında işleme açılmıştır.

Yatırım yapmak isteyen kullanıcıların, kripto para ekosistemine basit, kolay ve güvenli girişi için arayüz, altyapı ve soğuk cüzdanlar oluşturulmuştur. Ayrıca, kullanıcıların her an destek alabileceği bir destek ekibi oluşturulmuştur.

Kısa zamanda gelişerek, kullanıcıların benimsediği bir platform haline gelmiştir. Bitcoin alım satımları ile başlamış, 2018 yılında birçok altcoin işlemleri ile yoluna devam etmiştir. Kullanıcıların güvenle, hızlı ve anında işlem yapabildiği bir platform olarak devam etmektedir.

Paribu’ya Nasıl Üye Olunur?

Yükselten sürümler ile kendini geliştirerek yoluna devam eden Paribu, kısa zamanda pazar lideri olmuştur. Yaklaşık 6 Milyon üyeye sahiptir. Paribu’ya üye olmak isteyenler için, üye olma adımları;

  • App Store ya da Google Play’den Paribu indirilir.
  • Uygulama indiğinde giriş yapılır ve ”Üye Ol”a tıklayın.
  • Ad, soyad, cep telefonu numarası ve bir e-posta adresi yazılır.
  • Kişiye özel şifre belirlenir.
  • Sözleşmeler okunur ve kabul edilirse onaylanır ve “Hesabımı Oluştur”a tıklanır.
  • Cep telefonuna gönderilen doğrulama kodu girilir.
  • “Kaydı Tamamla”ya tıklanır.
  • Gönderilen e-postadaki “E-posta Adresi Doğrula” butonu tıklanır ve işlem tamamlanır.

Paribu’ya üye olma işlemi gerçekleşmiş olur. Paribu’da kripto para alım-satım işlemleri güvenle yapılabilmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir