Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.806
% 1.76
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.806
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

PARAM GAMING Nedir? Ne İşe Yarar?

PARAM, birleşik yaratıcılık ve teknolojik ilerlemenin öncüsü olan bir oyun ekosistemidir.

Son zamanlarda Animoca Brands’den stratejik bir yatırım almıştır. Kullanıcılar, web sitelerine kaydolarak ve kolay sosyal görevleri tamamlayarak airdroba katılabilmektedir. Her görev, kullanıcıya PARAM puanları kazandıracaktır. Puanlar, TGE’den sonra PARAM jetonlarına dönüştürülecektir.

Param Labs, çok oyunculu blok zinciri oyunlarına odaklanan bağımsız bir oyun geliştirme stüdyosudur. Aynı zamanda, yeni teknolojileri kullanarak kullanıcı üretilen değer, oyun varlıklarının dijital sahipliği ve benzersiz oyun deneyimleri sunmaya odaklanmıştır. Bu sayede, web2 ve web3 dünyalarını sorunsuz bir şekilde birleştirmektedir.

Potential Param Gaming Airdrop » How to be eligible?

Param Labs, yapay zeka ve blok zinciri teknolojilerini kullanarak hızla evrimleşen oyun endüstrisini ileriye taşıma konusunda öncü bir konumdadır. Ekosistem, oyunculara dijital sahiplik sağlamak ve deneyimlerinde kullanıcı üretken değeri yaratmayı mümkün kılmak için tasarlanmıştır. Param Labs ekibi, Activision, EA ve Ubisoft gibi tanınmış şirketlerden deneyimli profesyonelleri içermektedir. Bunun yanı sıra karakter tasarımlarının arkasında ünlü sanatçılar Antoni ve Marc Tudisco da vardır..

Param Labs, Kiraverse adlı öncü Web3 çok oyunculu üçüncü şahıs nişancı oyununu geliştirmiştir. Bu oyun, oyunculara karakterler ve kostümler gibi dijital varlıkları kazanıp ticaret yapma fırsatı sunmaktadır. Kiraverse, dijital sahipliği teşvik etmek ve kullanıcı üretken değerini artırmak için Param Labs’ın yenilikçi teknolojisinden yararlanmaktadır.

Param Labs ayrıca, geliştiricilere dünya çapında oyuncular arasında sorunsuz etkileşim sağlamak için gereken araçları sağlayacak teknolojiyi geliştirmektedir. Ayrıca, Pixel-to-Poly hizmeti, kullanıcıların 2D görüntüleri Kiraverse yanı sıra Grand Theft Auto V ve Fortnite gibi Web2 oyunları ile uyumlu 3D karakterlere dönüştürmelerini sağlamaktadır.

Özetle, Param Labs çok oyunculu blok zinciri oyunları, AAA tasarımı ve yenilikçi teknoloji geliştirmeye odaklanmış bağımsız bir oyun ve teknoloji geliştirme stüdyosudur. Ekosistem, oyunculara oyun varlıkları üzerinde dijital sahiplik sağlamaktadır. Sonuç olarak kullanıcı üretken değerini oluşturmalarına olanak tanımak için tasarlanmıştır. Kiraverse, oyunculara karakterler ve kostümler gibi varlıklarla ticaret yapma fırsatı sunmaktadır.

Şirket ayrıca, geliştiricilere dünya çapında oyuncular arasında sorunsuz etkileşim sağlamak için gerekli araçları sağlamak üzere teknoloji geliştirmektedir. Proje, dünya genelinde oyuncular için sorunsuz etkileşim sağlamak için gereken araçları sağlamak için teknoloji geliştiriyor. Animoca Brands’ten stratejik bir yatırım alan Param Labs, tüketiciye dijital mülkiyet hakları sunan Web3 lideridir. Mevcut ürünlerini geliştirme ve ölçeklendirme sürecine devam ederken aynı zamanda ekosistem girişimlerini ilerletmeye yardımcı olmaktadır.

Adım Adım Kılavuz

  • Param Gaming web sitesini ziyaret edin.
  • Bilgilerinizi gönderin ve kaydolun. “Earn Points” e tıklayın ve Twitter hesabınızı bağlayın.
  • Sadece kaydolarak 50 puan alacaksınız.
  • Daha fazla puan için farklı görevler tamamlanmalıdır.
  • Her görevi tamamladıktan sonra “Ödülü Topla” düğmesine tıklamayı unutmayın.
  • Tüm görevleri tamamlayarak puan kazanabilirsiniz.
  • Ayrıca, bir arkadaşı yönlendirebilirsiniz, bu size ve yönlendirdiğiniz kişilerin her biri için 50 puan kazandıracaktır.
  • Ayrıca, yönlendirdiğiniz kişinin yapacağı her yönlendirme için ekstra 15 puan alacaksınız.

Diğer blog içeriklerimize buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version