Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$66.066
% 6.62
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 66.066
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bitcoin Halving’de Sona Yaklaşırken Neleri Takip Etmeliyiz?

Tüm kripto piyasası Bitcoin‘in 6 gün içinde gerçekleşmesi beklenen halvingi takip ediyor. Bitcoin halving, topluluğun takip ettiği büyük bir konu. Yarılanma sırasında meydana gelecek olay ise Bitcoin blok ödüllerinin yarıya düşmesi olacaktır. Belirli dönemlerde gerçekleşen yarılanmalar sonrasında Bitcoin performansında yaşanan artış bu dönemde oldukça dikkat çekiciydi. Yaşayacağımız halving sonrası Bitcoin performansı nasıl olacak? Fiyata göre neleri takip etmeliyiz?

Halving Sonrası Bitcoin Performansı:

Bitcoin yarılanmasının 6 gün içinde gerçekleşmesi bekleniyor. Hangi seviyeleri takip etmeliyiz?

Bitcoin’in son dönemde 72 bin dolar seviyesine ulaşmasının ardından derin satışlar gerçekleşti ve fiyat 66 bin dolar bandına kadar geriledi. Bitcoin’in 69500 ​​dolarda tutunması çok önemli. Bitcoin’in daha önce hacimsiz kazandığı bu bölgelerde tutunmayı başaramadığını gördük. Ancak hacimdeki önemsiz artışların ardından yaşanan düşüşler, yatırımcıların yönün yukarı mı yoksa yukarı mı olduğunu sorgulamasına neden oldu.

Halving öncesi oluşabilecek volatiliteye dikkat etmek gerekirken Bitcoin’in bu 6 günlük süreçte 69500 ​​ve 71 bin dolar seviyelerini kaybetmemesi kritik önem taşıyor. Ancak seviyeler korunduktan sonra 73 bin dolar seviyesinin aşıldığı ve yönün yukarıya doğru olduğu önemli bir mesaj olacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir