Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.500
% 1.23
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.500
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Paradigm, Personel Maaşlarını Yüzde 15 Düşürdü

Kripto türevleri platformu Paradigm, FTX olaylarının etkisi olarak şirket genelinde personel maaşlarını yüzde 15 düşürdü.

Son FTX olayları, birçok kripto şirketini zorlu süreçlere sürükledi. Ayakta kalamayan şirketler iflas bildirirken, birçok şirket de yeni önlemler almaya başladı. Kripto endüstrisinin ayı trendinde sürdürdüğü hareket, kripto şirketlerinin gelirlerini de olumsuz anlamda etkiledi. Tüm bu süreç, yatırımcılara ve şirket personellerine darbe vuruyor. Son olarak kripto türevleri ve ticaret platformu Paradigm, zorlu süreçleri gerekçe göstererek personel maaşlarında yüzde 15‘lik bir düşüş gerçekleştirdi.

Paradigm, Tasarruf Etmek Amacıyla Personel Maaşlarını Düşürdü

Kripto türevleri ve ticaret hizmeti sunan Paradigm, FTX koşullarının etkisinde hayatta kalmanın yollarını arıyor.

Paradigm, aldığı bu kararın ekosistem genelinde de görülen işten çıkarmalara olan yönelimi azalttığını belirtti. Şirket, bu hamleyle birlikte platform devamlılığının daha az etkileneceğini savundu.

Twitter aracılığıyla duyuruyu yapan şirket, eleştirilere maruz kaldı. Birçok kullanıcı, personel maaşlarını düşürmenin saçma bir hamle olduğunu belirtti. Kullanıcılara göre, personellerden kesilecek ücret yerine yöneticilerin gözden geçirilmesi gerekiyor.

Paradigm, maaş kesintileri şu şekilde duyurdu;

“Bunlar zor zamanlar, ancak zor olanı yapmalı ve sektör olarak kendimizi içinde bulduğumuz çalkantılı zamanlarda gezinmek için finansal esnekliği korumalıyız.”

Ayrıca, kripto endüstrisinde iki adet Paradigm bulunuyor. Habere konu olan şirket, OTC hizmeti sunan Paradigm‘dır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir