Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.252
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.252
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Pantera Capital’in Layer-2 Raporu Dikkat Çekti

Pantera Capital geçtiğimiz günlerde Layer-2 RWA’ları hakkında detaylı bir rapor hazırladı ve Plume’u değerlendirdi. X hesabı üzerinden bu rapora atıf yapan Plume ise Pantera Capital’in değerlendirmelerini ve Plume hakkındaki gelişmeleri paylaştı. Plume’un paylaşımı ise şu şekilde oldu:

“Pantera Capital’deki arkadaşlarımız yakın zamanda Layer-2’nin “Geniş Bant İçin Çevirmeli” Anına ilişkin bir rapor yayınladı; bu rapor, kripto yerlileri için tasarlanmış modüler bir RWA L2 olan Plume’un neden RWA ortamında devrim yaratmaya hazır olduğunu vurguladı.

İşte Plume meraklılarımız için kısa bir özet:

Ölçeklenebilirlik: Arbitrum gibi Katman 2 çözümleri, 140 TPS’yi aşan işlem hızlarıyla Ethereum ekosisteminde 10 kat artışa yol açtı.

Maliyet Verimliliği: İşlemlerin toplu olarak işlenmesi maliyetleri önemli ölçüde azaltır, dApp geliştirme ve kullanımını daha erişilebilir hale getirir.

Devasa Ekosistem Büyümesi: 500’den fazla proje ve 1.800 aylık aktif geliştiriciyle Arbitrum’un ekosistemi, Katman 2 çözümlerini ölçeklendirmek için sağlam bir temel sağlar. Plume’un gelişen ekosisteminde halihazırda 100’den fazla proje ve teknoloji ortağı bulunmaktadır.

Gerçek Dünya Varlık Tokenizasyonu: Plume Network gibi platformlar, gerçek dünya varlıklarını tokenleştirme, likiditeyi artırma ve yeniliği teşvik etme konusunda ön sıralarda yer almaktadır.

Sürdürülebilir Büyüme ve Geliştirici Odağı: Katman 2 çözümleri, Arbitrum gibi platformların öncülük ettiği blockchain ekosisteminin uzun ömürlülüğünü ve uygunluğunu sağlayarak geliştirici katılımına ve topluluk katılımına öncelik verir.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir