Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.479
% 4.51
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.479
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Pantera Capital, FTX Çöküşünden Etkilendi

Yatırım varlık yönetim şirketi Pantera Capital, FTX çöküşünden dolayı yatırımlarının etkilendiğini aktardı.

Kripto para borsası FTX‘in çökmesi, yatırım şirketlerini sarsmaya devam ediyor. Son zamanlarda birçok yatırım şirketi, içerdeki varlıklarını kurtarmak için mesai harcıyor. Borsanın tüm işlemleri askıya alması ve likidite arayışına girmesi nedeniyle, yatırımcıların varlıkları da kilitli kaldı. Günün erken saatlerinde BlockFi, çöküşten dolayı varlıklarını kurtaramadığını belirterek işlemleri askıya aldığını duyurmuştu. Ardından birçok şirket, sırasıyla açıklamalarda bulundu. Son olarak, Pantera Capital de FTX çöküşünden etkilendiğini dile getirdi.

Pantera Capital, Blockfolio Nedeniyle Etkilendi

Kripto endüstrisinin güçlü yatırım şirketlerinden biri olan Pantera Capital, FTX çöküşünden etkilenmelerini Blockfolio şirketine bağladı.

Pantera Capital ortağı Paul Veradittakit, şirketin bu etkilenmesinin önemsiz olduğunu dile getirdi. Ne kadarlık ve ne boyutta bir ekilenme olduğuna değinmeyen Veradittakit, olayları Blockfolio şirketine bağladı.

Paul Veradittakit, konuyla ilgili şunları söyledi;

“Pantera Capital olarak, FTX platformunda önemsiz bir riskimiz vardı ve öncelikle portföy şirketimiz Blockfolio’nun satın alınması yoluyla, bir hissedar olarak FTX’e maruz kaldık.”

Amerika merkezli FTX, kripto veri uygulaması Blockfolio’yu 2 yıl önce 150 milyon dolara satın aldı. Ayrıca Veradittakit, şirketin önceliğinin portföylerindeki zararları kontrol etmek olduğunu belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir