Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.457
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.457
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Pantera Capital CEO’su, Spot Bitcoin ETF Hakkında Fikrini Söyledi!

pantera capital spot bitcoin etf

Pantera Capital CEO’su Morehead, yaptığı açıklamada Spot Bitcoin ETF kararının çok yakın zamanda olumlu yönde olacağını söyledi.


Pantera Capital’in kurucusu Dan Morehead, Bitcoin ETF’lerinin geleceği konusundaki düşüncelerini paylaştı. Morehead, neredeyse kesin olan ETF onaylarına piyasanın nasıl tepki verebileceği konusundaki görüşlerini de dile getirdi.

Morehead, 2017’deki piyasa rallisine atıfta bulunarak ve o dönemdeki “CME Bitcoin vadeli işlemleri başladığında, Bitcoin fiyatının uçacak.” söylemine vurgu yaparak konuştu. Morehead’un analizine göre, vadeli işlemler başlatıldıktan sonraki bir yıl içinde %2,448 artan BTC, ürünün piyasaya sürülmesiyle birlikte %84’lük bir düşüş yaşadı ve ayı piyasası başladı.

Şirketin değerlendirmesine göre, ürünü pazara sunan şirketlere erişim sağlanabilirliği, düşük maliyet ve güvenilir şirket yapıları, önceki Bitcoin yatırımcılarından farklı olarak yeni yatırımcıları piyasaya çekme potansiyeline sahip, eğer bu onay gelirse, pazara çok büyük yeni yatırımcıların gelmesi bekleniyor.

Bu potansiyel yeni yatırımcı akışı, kripto para piyasasında likidite artışına ve genel kabul görmüş dijital varlık olan Bitcoin’in daha geniş bir yatırımcı kitlesi tarafından benimsenmesine katkıda bulunabilir.

Ayrıca, Pantera Capital’in değerlendirmesine göre, piyasaya girecek olan yeni yatırımcılar, şirketlerin güvenilir yapısına duydukları güvenle birlikte kripto varlık pazarının daha fazla kurumsal kabul görmesine aracılık edecektir.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın!


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir