Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.258
% 1.80
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.258
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Oyuncak Markası TOYS’R’US, NFT Koleksiyonunu Tanıttı

Amerika merkezli oyuncak markası Toys”R”Us, Ethernity ile ilk NFT koleksiyonunu başlattı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Geoffrey the Giraffe isimli NFT koleksiyonu, türünün tek örneği özel koleksiyonuyla 13 Kasım’dan itibaren OpenSea’de piyasaya sürülecek.

NFT platformu Ethernity ile ortaklık yapan ünlü oyuncak şirketi, Geoffrey the Girrafe’nin özel 3D animasyonunu bu ortaklıktan hareketle canlı olarak açık artırmaya sunacak.

Dünyaca sevilen oyuncak markası Toys”R”Us, nostaljik havası ve eğlenceli görüntüleri ile de biliniyor. Şirketin tanınmış maskotlarından biri olan Geoffrey the Giraffe, NFT formatıyla 13 Kasım Cumartesi gününden itibaren OpenSea’de satışa sunulacak. NFT eser, sınırlı sayıda özel dijital koleksiyonu içerecek.

WHP Global Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Yehuda Shmidman şöyle konuştu;

“Toys”R”Us markasının ikonik IP’sini içeren ilk Toys”R”Us NFT koleksiyonunu tanıtmaktan heyecan duyuyoruz. Toys”R”Us markasının büyümesi devam ederken, blok zincirine girmek geleceğe atılan önemli bir adım anlamına geliyor. Sadık Toys”R”Us topluluğumuzla olan ilişkimizi genişletmemizi sağlıyor.”

İlk Toys”R”Us NFT koleksiyonu, 13 Kasım 2021 Cumartesi gününde OpenSea’da satışa çıkacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir