Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.210
% 0.59
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.210
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ortaya Çıktı: Dev Balinalar, Bu NFT Tokenlere Koşuyor!

WhaleStats verilerine göre balinaların en çok işlem yaptığı NFT tokenlere göz atalım. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Balinalar bu NFT tokenlere koşuyor

İlk sıradaki Friends, son 30 gün 360 farklı cüzdan arasında el değiştirdi. Ethereum tabanlı bir NFT token olan Friends’ın toplam 654 yatırımcısı var ve bugüne kadar 41,495 transfere imza attı.

Friends kısaca, çeşitli NFT’ler sunan bir sanat koleksiyonu. Parçalar OpenSea gibi sayısız NFT platformunda satın alınabilen çeşitli nadir NFT’lere sahip. İkinci sırada, ERC-721 tabanlı IMAGINARY, 911 yatırımcısı ve toplam 21,128 transferle WhaleStats listesindeki bir diğer popüler koleksiyon.

Imaginary Ones, Ethereum ağında 8888 benzersiz NFT’li ​​renkli bir 3D sanat koleksiyonu. Kendi ifadesiyle proje, “sevgiyi, pozitifliği ve yaratıcılığı yaymak için sanatı kullanmaya inanıyor”. Üçüncü sıradaki WGMInterfaces, web tarafından oluşturulan modüler ara yüzler, rastgele oluşturulmuş 10.000 PFPPP’nin (profil resmi tutku projesi) bir koleksiyonudur.

Dördüncü sırada, 5000 iskeletten oluşan bir NFT koleksiyonu olan Tasty Bones. NFT projesi web sitesinde şu ifadelere yer veriyor:

Yiyecek teklifini çalmaya çalışan Hungry Ghosts⁤ ve Demons ile mücadele etmek zorunda. İblisler çeşitli şekillerde, boyutlarda ve güç seviyelerindedir (nadiren geliyor!).

Tasty Bones’in 254 bin Twitter takipçisi bulunuyor.

Listeyi tamamlayan NFT token Art Blocks (BLOCKS), Ethereum üzerine inşa edilen birbirinden ilginç görselleri barından bir NFT koleksiyonu.

Koleksiyon, resmi web sitesinde şu ifadelerle betimleniyor:

Art Blocks, Ethereum Blockchain’de değişmez bir şekilde depolanan, talep üzerine gerçekten programlanabilir üretken içeriğe odaklanan türünün ilk örneği bir platformdur. Beğendiğiniz bir stil seçiyorsunuz, iş için para ödüyorsunuz ve içeriğin rastgele oluşturulmuş bir versiyonu bir algoritma tarafından oluşturulup Ethereum hesabınıza gönderiliyor. Ortaya çıkan parça, statik bir görüntü, 3D model veya etkileşimli bir deneyim olabilir. Her çıktı farklıdır ve platformda oluşturulabilecek içerik türleri için sonsuz olasılık vardır.

Son zamanlarda Ethereum ağında en çok işlem gören NFT tokenlere göz attık. Liste şu koleksiyonlardan oluşuyor:

  • Friends
  • IMAGINARY
  • WGMInterfaces
  • Tasty Bones
  • BLOCKS

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir